2777
2789
عنوان

بچم پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 96 پست
مادربزرگای من هردو پسر دوستن مادربزرگ مادریم بخاطر پسراش دختراشو حاضره بندازه بیرون مادربزرگ پدریم ح ...

عمم بچه اولش پسر بوددومیش دختر ننم وقتی شنیدگفت عیب نداره 😐 شوهر عمم انقددد ناراحت شد

حالا همین ننم پسراش ادم حسابش نمیکنن یکیشون گرفته کتکش زده دیگ فکرشو بکن🤣

اصلا درخواست دوستی ندید

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان نوار مغزم گرفتن ازش گفت مشکلی نداره

من نوار مغز و نقشه مغزی نزاشتم اصلا داغون بودم چون باید بچه میخوابید اینم بیقرار ولی خودم از نوزادی شک کردم چون نوزادی که تبلت و گوشی دستش نبود. ۲سالگی خودم مطمئن شدم ولی فوق تخصص شک داشت ۳سالگی تشخیص گرفت

دارا جهان ندارد سارا زبان ندارد، بابا ستاره ای در هفت آسمان ندارد* کارون ز چشمه خشکید البرز لب فروبست، حتی دل دماوند آتشفشان ندارد* دیو سیاه دربند آسان رهید و بگریخت، رستم دراین هیاهو گرز گران ندارد* روز وداع خورشید زاینده رود خشکید، زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد* بر نام پارس دریا نامی دگر نهادند، گویی که آرش ما تیر و کمان ندارد* هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی، بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر منم اشتباه کردم از اول در معرض موبایل و تبلت بود البته من اموزشی براش برنامه میریختم مثل زب ...

احتمالاً بچه توام بیبی دیجیتال شده تشخیص اشتباه دادن چه دارو هایی مصرف کرده؟ علایمش چی بود دقیقا

عمم بچه اولش پسر بوددومیش دختر ننم وقتی شنیدگفت عیب نداره 😐 شوهر عمم انقددد ناراحت شدحالا همین ننم ...

اره دقیقا دیدی میگن حالا دیگه خدا خواسته حتما چیزی میدونه😐 انگار دور از جون طرف بچش دستو پا نداره

آسپرگر زیاد نگران کننده نیست عزیز دلم منم برای دخترم شک همینو کرده بودم اگه شدید بود میخواستی چکار ک ...

من چه شبها و چه روزهایی که نگذروندم موندم چطوری سرپام همسرم پشتم نبود تکیه گاهم نبود تا ۴سالگیش الان رفته تو ۹

دارا جهان ندارد سارا زبان ندارد، بابا ستاره ای در هفت آسمان ندارد* کارون ز چشمه خشکید البرز لب فروبست، حتی دل دماوند آتشفشان ندارد* دیو سیاه دربند آسان رهید و بگریخت، رستم دراین هیاهو گرز گران ندارد* روز وداع خورشید زاینده رود خشکید، زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد* بر نام پارس دریا نامی دگر نهادند، گویی که آرش ما تیر و کمان ندارد* هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی، بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد*

اره دقیقا دیدی میگن حالا دیگه خدا خواسته حتما چیزی میدونه😐 انگار دور از جون طرف بچش دستو پا نداره

همین مامان بزرگم همش منتظره من بچه دارشم همش میپرسه از بابام الان من پنج ماهه حاملم بابام حتی بهش نگفته🤣

بچمم دختره عشقمههه

حالا اینهفته میبینمش میگم بهش ببینم چ زری میزنه😂شایدم بنده خداچیزی نگه ولی خب بعید نیست ازش ادم نفهم نفهمه دیگ

اصلا درخواست دوستی ندید

من چه شبها و چه روزهایی که نگذروندم موندم چطوری سرپام همسرم پشتم نبود تکیه گاهم نبود تا ۴سالگیش الان ...

درکت میکنم عزیز دلم خیلی سخته خیلی خصوصا که ممکنه دیگران متوجه بشن بچه چرا حرف خوب نمیزنه اون وقته که آدم دلش تیکه تیکه میشه

احتمالاً بچه توام بیبی دیجیتال شده تشخیص اشتباه دادن چه دارو هایی مصرف کرده؟ علایمش چی بود دقیقا

نه گلم انقدر خودم پیگیر بودم و دنبال مشکل بچم مطالعه داشتم جوری بود با دکتر صحبت میکردم کِیف میکرد از اطلاعاتم میگفتم کاش همه مادرها مثل شما بودم لذت میبرم امثال شما مادرهارو میبینم 😓

درکت میکنم عزیز دلم خیلی سخته خیلی خصوصا که ممکنه دیگران متوجه بشن بچه چرا حرف خوب نمیزنه اون وقته ک ...

اول برام مهم بود ولی بعدا نه برام هیچ اهمیتی نداشت کی چی میگه بقیه چی میگن من تمرکزم کاملا رو شرایط پسرم و تلاش برای بهبودیش بود مدیر پیش دبستانی و معلم و مدیر دبستان پسرم همیشه بهم لطف داشتن و دلگرمی بهم دادن تا روحیه ام رو نبازم

نه گلم انقدر خودم پیگیر بودم و دنبال مشکل بچم مطالعه داشتم جوری بود با دکتر صحبت میکردم کِیف میکرد ا ...

دمت گرم ک پیگیر بودی منم یه ماهه متوجه شدم تقریبا و شبو روز تو گوگل بودم شبو رووووز خوابم نمیبرد اصلا

علامت هاشو نگفتی چیا بود و اینکه چه دارو هایی مصرف کرد و چند سال گفتار درمانی بردی و الان چطوره؟

بچه توام عصبانی میشد شدید؟

پسرم غلط کرده اموال منو پدرشه به اون چه

طفلی پسرتون

واقعا دلم براش سوخت

شما از اون طرف بوم افتادید

لطفا به فکر علت و درمان این خشم فرو خورده درون تون باشید که به بچه ها آسیب نزنه

بهش داروی خواب آور دادن نخوابید؟

من نخواستم انجام بدن چون تشخیص گرفت نیازی نبود به اذیت بچم راستی هیگ متخصصی هم اصلا پیشنهاد نداد جر یکیش ۷تا متخصص بردمش

قدیم جنس پسر رو برتر میدونستن چون بهش به چشم نیروی کار نگاه میکردن، خانوما اجازه ی کار نداشتن .

پادشاها هم برای تاج و تخت پسر میخواستن، نمیدونم جماعتی که خر و خرما رو از هم تشخیص نمیدن چرا پسرو برتر میدونن.