2777
2789
عنوان

بچم پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 96 پست
اون آمپول واسه چی بود؟

برای تکلم و چیزای دیگه مثلا یه مادری بچش راه نمیرفت اینو زد کمکم راه افتاد

دارا جهان ندارد سارا زبان ندارد، بابا ستاره ای در هفت آسمان ندارد* کارون ز چشمه خشکید البرز لب فروبست، حتی دل دماوند آتشفشان ندارد* دیو سیاه دربند آسان رهید و بگریخت، رستم دراین هیاهو گرز گران ندارد* روز وداع خورشید زاینده رود خشکید، زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد* بر نام پارس دریا نامی دگر نهادند، گویی که آرش ما تیر و کمان ندارد* هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی، بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد*

دارو که اصلیترین و بهترینش همین ریسپریدون هست ولی ایرانیش آشغاله اینو وقتی فهمیدم که هندیش و ترکیه ا ...

والا برای دختر من اثر بدی ندارع خداروشکر چون دختر من عاشق سرسره هست و تاریکی ام نمیترسه

فقط از همون اول از صدای موتوری که با سرعت بره میترسه یا مثلاً یکیو با صدای بلند صدا کنم

از صدای لباسشویی و آبمیوه گیرو خورد کنم میترسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین دختر من دایره کلماتش بالاس و زیاده اما تکرار میکنه یعنی حرفای مارو تکرار میکنه شعر حفظ میکنه و ...

بله میدونم افعال و فعلهارو اشتباه میگن

پسر منم بجای میخوام میگفت میخوای و حرکات تکراری و کلیشه ای داشت

فرستادم برات گلم کامل رفتارها و نشانه هارو

دارا جهان ندارد سارا زبان ندارد، بابا ستاره ای در هفت آسمان ندارد* کارون ز چشمه خشکید البرز لب فروبست، حتی دل دماوند آتشفشان ندارد* دیو سیاه دربند آسان رهید و بگریخت، رستم دراین هیاهو گرز گران ندارد* روز وداع خورشید زاینده رود خشکید، زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد* بر نام پارس دریا نامی دگر نهادند، گویی که آرش ما تیر و کمان ندارد* هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی، بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد*

والا برای دختر من اثر بدی ندارع خداروشکر چون دختر من عاشق سرسره هست و تاریکی ام نمیترسه فقط از همون ...

به وسایل چرخشی علاقه نداره؟ به چیزای گرد

مثل چرخ ماشینها و دوچرخه، ماشین لباسشویی، پنکه

رو پسر من علایم ترسش رو اینجوری نشون میداد

به وسایل چرخشی علاقه نداره؟ به چیزای گردمثل چرخ ماشینها و دوچرخه، ماشین لباسشویی، پنکهرو پسر من علای ...

از چرخوندن وسایل خوشش میاد اما از لباسشویی بدش میاد

بچه اوتیستیک از همون نوزادی بدون دلیل همش درحال نق زدن و گریه و بیقراریهمادر همیشه تصور گوش درد یا ن ...

عزیزم ببین از اینایی که گفتی همه شو ندارع بعضی هاشو داره

الان پسر تو خوب شده این علایم رو نداره؟

عزیزم ببین از اینایی که گفتی همه شو ندارع بعضی هاشو دارهالان پسر تو خوب شده این علایم رو نداره؟

پسر منم همه رو باهم نداشت که توضیح دادم تو کامنتم

بعصیاشون تو بچه ها مشترکه یعنی شاخصه اوتیسم هست و علائم اصلیشه ولی بقیش تو بچه ها متفاوته

بله ، بغیر توجه و تمرکز کم، یه سری حرکاتش مثل تکون دادن انگشتاش جلوی چشماش موقع ذوق کردن، زیاد صحبت کردن، حرفهای بی سر و ته زدنش بقیه مسکلاتش حل شده