2777
2789
عنوان

بچم پسره

690 بازدید | 96 پست

باردارم و پسره، همه انقد خوشحال شدن که نگو حالا من فقط یه دختر دارم که همه دنیامه زندگیمه، این بچه هم ناخواسته بود اصلا قصد نداشتم بیارم قرص ال دی مو سر ساعت مشخص مصرف نکردم و فکر کنم دلیلش همین باشه

خلاصه که خانواده خودمو خانواده شوهرم انگار همه دنیارو دادن بهشون

دلم گرفته برا دخترم هیچکس واسه دخترم خوشحال نشد😕 در حالیکه الان همه دوسش دارن ها اما براشون خوشحال کننده نبود وقتی رفتم سونو گفت دختره هرکس منو میدید میگفتم دختره میگفتن اشکال نداره ناراحت نشی ها خدا کنه سالم باشه دختر پسر ندارع الان هرکسی مببینه منو میگن واااای خداروشکر خداروشکر الحمدلله که پسره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میفهمم چی میگی کلا مردم ما اکثرا بیشعورن حرف زدن بلد نیستن لال شدنم بلد نیستن هردوش نعمته و مهم سالم و صالح بودنشه.

اونی ک درد نداشتن بچه رو کشیده میدونه هردوش چقد ارزشمنده

اصلا درخواست دوستی ندید

چقدر عجیب مگه مهمه اصلا جنسیتش، دختر یا پسر بودنش گه اهمیتی داره، عزیزه و جگرگوشه هرچی میخواد باشه

فقط و فقط یک چیز مهمه اونم فقط سلامت بودنشه همین

کاش اینو بعضیا بفهمن کاش

دارا جهان ندارد سارا زبان ندارد، بابا ستاره ای در هفت آسمان ندارد* کارون ز چشمه خشکید البرز لب فروبست، حتی دل دماوند آتشفشان ندارد* دیو سیاه دربند آسان رهید و بگریخت، رستم دراین هیاهو گرز گران ندارد* روز وداع خورشید زاینده رود خشکید، زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد* بر نام پارس دریا نامی دگر نهادند، گویی که آرش ما تیر و کمان ندارد* هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی، بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد*