2777
2789
عنوان

بچم پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 96 پست
طرز فکر اطرافیان من اصلا عوض نشده بدتر هم شدن هرکسی دوتا پسر پشت سر هم بیاره فکر میکنن بالاترین مقام ...

تو فامیلای عن ماهم همینطوره البته فامیل پدری جالبه اونایی ک توی همین فامیل پسردارن انقد پسرای بیتربیت و بیشعوری دارن ک حتی احترام پدرمادرسرشون نمیشه😐😂

ولی پدرشوهرمن یه بچه ش توی تصادف بارداری مادرشوهرم متاسفانه اسیب دیده بود و خیلی اذیت شدن هیچوقت براشون فرق نداره دخترپسر انقد درد کشیدن فقط میگن سالم باشه طفلکیا

اصلا درخواست دوستی ندید

عزیزم بمیرم برات الهی هیچ کاری از دستم بر نمیاد واست بکنم دلم برات گرفت چون منم یه مادرم درکت میکنم ...

خدا نکنه گلم نه عزیزم درمان نداره ۹ساله تمام توانم رو براش گذاشتم جوانیم رو ، تا ۵سالگیش هیچی از زندگیم نفهمیدم اینکه میگم هیچی واقعا هیچی ۳سال زندانی خونه بودم الان ۳سالت درگیرم برایمدرسه و درسهاش دوسال عقبه ولی موفق شدم بفرستمش مدرسه غیر انتفاعی کنار بچه های عادی معلمش راضی بود ازش نمراتش هم همشون عالی بود ولی عمرم رفت جوانیم رفت هیچی نفهمیدم

دارا جهان ندارد سارا زبان ندارد، بابا ستاره ای در هفت آسمان ندارد* کارون ز چشمه خشکید البرز لب فروبست، حتی دل دماوند آتشفشان ندارد* دیو سیاه دربند آسان رهید و بگریخت، رستم دراین هیاهو گرز گران ندارد* روز وداع خورشید زاینده رود خشکید، زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد* بر نام پارس دریا نامی دگر نهادند، گویی که آرش ما تیر و کمان ندارد* هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی، بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو فامیلای عن ماهم همینطوره البته فامیل پدری جالبه اونایی ک توی همین فامیل پسردارن انقد پسرای بیتربی ...

مادربزرگای من هردو پسر دوستن

مادربزرگ مادریم بخاطر پسراش دختراشو حاضره بندازه بیرون

مادربزرگ پدریم حتی اگه پسراش یا داداش من یا بقیه نوه های پسری بدترین رفتارها رو بدترین اشتباه هارو بکنن میگه حق ندارید چیزی بگید بهشون و خودشم حتی پسراش به جز پدر من و برادراش کتکش زدن

خدا نکنه گلم نه عزیزم درمان نداره ۹ساله تمام توانم رو براش گذاشتم جوانیم رو ، تا ۵سالگیش هیچی از زند ...

عزیز دلم 💔💔💔 قربون دل شکسته ات

مشکلش چیه؟ دختر منم ۳ سال و ۹ ماهشه درسته حسابی حرف نمیزنه و همش حرفای مارو تکرار میکنه بیشتر بردمش دکتر گفت سندرم بیبی دیجیتاله یعنی بخاطر اینکه زیاد در معرض گوشی و تلویزیون بوده راست میگه منه احمق از یک سالگی گوشی دادم دستش که نکنه دلش بشکنه حتی براش گوشی خریدم😐😖الانم گفتار درمانی میبرمش خییییلی عذاب کشیدم و استرس که نکنه هیچوقت خوب نشه و تورو درک میکنک

عزیز دلم 💔💔💔 قربون دل شکسته اتمشکلش چیه؟ دختر منم ۳ سال و ۹ ماهشه درسته حسابی حرف نمیزنه و همش حر ...

تمام این مراحل رو رفتم پسرم اوتیستیک هست 😓

خیلی تلاش کردم تا به اینجا برسه خیلی

دارا جهان ندارد سارا زبان ندارد، بابا ستاره ای در هفت آسمان ندارد* کارون ز چشمه خشکید البرز لب فروبست، حتی دل دماوند آتشفشان ندارد* دیو سیاه دربند آسان رهید و بگریخت، رستم دراین هیاهو گرز گران ندارد* روز وداع خورشید زاینده رود خشکید، زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد* بر نام پارس دریا نامی دگر نهادند، گویی که آرش ما تیر و کمان ندارد* هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی، بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد*

عزیز دلم 💔💔💔 قربون دل شکسته اتمشکلش چیه؟ دختر منم ۳ سال و ۹ ماهشه درسته حسابی حرف نمیزنه و همش حر ...

بیبی دیچیتا، گوشی، تلویزیون و تبلت رو قطع کنی بهتر و بهتر میشه ولی تکرار و رفتارهای کلیشه ای و نداشتن تکلم خیلی پیگیر باش

دکتر چی بردی گلم؟

فوق تخصص مغز و اعصاب یا روانپزشک کودکان؟

تمام این مراحل رو رفتم پسرم اوتیستیک هست 😓خیلی تلاش کردم تا به اینجا برسه خیلی

عزیزم🥲💔طیف شدیده؟

منم انقد حالم خراب بود که شک کردم بچم اوتیسم داره و باور کن انقد گریه کردم تا رفتم پیش متخصص دیگه نمیدونم اون گفت بیبی دیجیتاله اوتیسم نیست

عزیزم🥲💔طیف شدیده؟منم انقد حالم خراب بود که شک کردم بچم اوتیسم داره و باور کن انقد گریه کردم تا رفت ...

نه الان خفیفه قبلا متوسط بود آسپرگره

من میخوام استارتشو بزنم با ارث برابر بین دختر و پسرم

نه این کار رو هم نکن تا زمانی که قانون همینه

قطعا پسرت احساس خوبی نخواهد داشت و به نظرم خودت تخم نفاق رو بین شون می پاشی

می تونی طور دیگه بین شون مساوات برقرار کنی

و این که به صورت قانونی هم چنین اختیاری ندارید مگر تا وقتی زنده هستید کلیه اموال رو بین شون تقسیم کنید که اونم کار عاقلانه ای نیست

عزیزم🥲💔طیف شدیده؟منم انقد حالم خراب بود که شک کردم بچم اوتیسم داره و باور کن انقد گریه کردم تا رفت ...

خداروشکر منم اشتباه کردم از اول در معرض موبایل و تبلت بود البته من اموزشی براش برنامه میریختم مثل زبان و برنامه های آموزشی مباحث ریاضی، علوم، فارسی

۳سالگیش کلی کتاب آموزشی گرفتم ولی ....

نه الان خفیفه قبلا متوسط بود آسپرگره

آسپرگر زیاد نگران کننده نیست عزیز دلم منم برای دخترم شک همینو کرده بودم اگه شدید بود میخواستی چکار کنی؟؟ انقد غصه نخور حالا من خودم سلطان استرس و غصه هستم ها اینجوری ب تو دلداری میدم 😅

میدونم سخته واقعا سخته من خودم درکت میکنم دکتر برای دخترم شربت رسپیریدون نوشت انقد گریه کردم وقتی بهش دادم اولین بار و همش میگفتم خدایا چرا بچه من از همین الان باید همچین دارویی بخوره اما حواس خودمو پرت میکنم 🥲