2777
2789
عنوان

بچم پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 96 پست

عزیزم ناراحت نشو خدا دوتا بچتو برات نگه داره ،

متاسفانه این یه فرهنگ قدیمیه بین ایرانیا جا افتاده ، شاید بخاطر این خوشحال شدن که جنست جور شده یه دختر یه پسر،منم دوتا دختر دارم طبیعتاً منم دوست دارم پسر هم داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر عجیب مگه مهمه اصلا جنسیتش، دختر یا پسر بودنش گه اهمیتی داره، عزیزه و جگرگوشه هرچی میخواد باشهفق ...

ای کاش خدا به اینجور ادما برینه تا بفهمن درست صحبت کنن

برعکس همه اینایی ک اینجوری هستن بی دردسر بچه دارشدن درد نداری شو نکشیدن و بچه سالم دارن

اصلا درخواست دوستی ندید

دوست داري به پدر مادرت و نزديكات توهين بشه ك ابن تاپيكو زدي؟خدا بچهاتو حفط كنه ولي واقعا جنسيت فرقي ...

چی بگم خواهر توهین هم بشه حقشونه چرا آدم انقد باید کوته فکر باشه که اینجوری واسه پسر ذوق کنه برا دختر نکنه انگار دیگه عادت کردن

عزیزم ناراحت نشو خدا دوتا بچتو برات نگه داره ،متاسفانه این یه فرهنگ قدیمیه بین ایرانیا جا افتاده ، ش ...

میدونم عزیزم

ممنون خدا حفظش کنه بچه تو

اما در کل میگم یه جوری هستن فقط پسر دوس دارن عادت هم کردن الان میبینن یکی سه تا پسر داره نمیگن دختر بیار میگن خداروشکر پسر زاس

الان که همه دخترو بیشتر دوس دارن

نه بابا الکی میگن فکر کنم ماها که دختر دوست داریم جمعیت مون یه میلیون نفرم نشه

هرچند من فرق نمیزارم ها درسته الان فقط دخترمو دوس دارم اما مطمنم بعد زایمان عاشق پسرمم میشم

خدای نکرده مثل امثال ما مادرها بچشون بیماری خاص داشت البته شما نه همون مادربزرگ و پدربزرگ اگر نوشون بیماری خاص داشت اونوقت فقط میگفتن سالم باشه

خدا هیچوقت عدالت نداشت اونوقت برای من که فقط سلامتی بچم مهم بود نه جنسیتش، نه قیافش ، نه وزنش منظورم بخوام تپل باشه نه هیچ چیز دیگه ای اونم نداد

دارا جهان ندارد سارا زبان ندارد، بابا ستاره ای در هفت آسمان ندارد* کارون ز چشمه خشکید البرز لب فروبست، حتی دل دماوند آتشفشان ندارد* دیو سیاه دربند آسان رهید و بگریخت، رستم دراین هیاهو گرز گران ندارد* روز وداع خورشید زاینده رود خشکید، زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد* بر نام پارس دریا نامی دگر نهادند، گویی که آرش ما تیر و کمان ندارد* هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی، بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد*

من که میگم دختر بهترهولی حرف مردم چیز دیگس انگار

اره متاسفانه

منم دخترمو به شدت دوس دارم جوریکه اگه یه ساعت پیشم نباشه دیوونه میشم

اونوقت مثلا مادر من اگه ب خواهرم فحش بدم ناراحت نمیشه اما اگه به داداشم فحش بدم میگه ای دخترم چرا بهش اینجوری گفتی نگو تورو خدا 😐

ای کاش خدا به اینجور ادما برینه تا بفهمن درست صحبت کننبرعکس همه اینایی ک اینجوری هستن بی دردسر بچه د ...

کامنت بعدیم رو بخون من از خدا فقط و فقط سلامتی بچم رو خواستم اونم نداد

دارا جهان ندارد سارا زبان ندارد، بابا ستاره ای در هفت آسمان ندارد* کارون ز چشمه خشکید البرز لب فروبست، حتی دل دماوند آتشفشان ندارد* دیو سیاه دربند آسان رهید و بگریخت، رستم دراین هیاهو گرز گران ندارد* روز وداع خورشید زاینده رود خشکید، زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد* بر نام پارس دریا نامی دگر نهادند، گویی که آرش ما تیر و کمان ندارد* هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی، بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد*

نسبت به قبل خیلی طرز فکر آدما عوض شده

طرز فکر اطرافیان من اصلا عوض نشده بدتر هم شدن

هرکسی دوتا پسر پشت سر هم بیاره فکر میکنن بالاترین مقام و مرتبه رو بین انسانها ها داره و شبو روز راجع به بهش حرف میزنن انگار طرف مدال طلا گرفته یا یه المپیاد مهم قبول شده یا گنج پیدا کرده یا معدن طلا کشف کرده

خدای نکرده مثل امثال ما مادرها بچشون بیماری خاص داشت البته شما نه همون مادربزرگ و پدربزرگ اگر نوشون ...

عزیزم بمیرم برات الهی هیچ کاری از دستم بر نمیاد واست بکنم دلم برات گرفت چون منم یه مادرم درکت میکنم امیدوارم بچت بتونه سلامتی شو ب دست بیاره🥺❤️🤲