2777
2789
عنوان

بچم پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 96 پست

باید بهشون می گفتی اشکال وجود شما ها روی زمینه نکبتا.

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

دمت گرم ک پیگیر بودی منم یه ماهه متوجه شدم تقریبا و شبو روز تو گوگل بودم شبو رووووز خوابم نمیبرد اصل ...

طولانیه بخوام تعریف کنم طومار میشه ها 😵💫

دارا جهان ندارد سارا زبان ندارد، بابا ستاره ای در هفت آسمان ندارد* کارون ز چشمه خشکید البرز لب فروبست، حتی دل دماوند آتشفشان ندارد* دیو سیاه دربند آسان رهید و بگریخت، رستم دراین هیاهو گرز گران ندارد* روز وداع خورشید زاینده رود خشکید، زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد* بر نام پارس دریا نامی دگر نهادند، گویی که آرش ما تیر و کمان ندارد* هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی، بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قدیم جنس پسر رو برتر میدونستن چون بهش به چشم نیروی کار نگاه میکردن، خانوما اجازه ی کار نداشتن . پادش ...

دقیقا

الان دخترا عین پسرا کار میکنن و چه بسا حتی بهتر از پسرا تازه پسرا قابلیت زایمان ندارن که ما داریم😂

بخدا ک وجودشون مثه سرطان میمونه

مادر منم وقتی به عمه ام گفته بود بچه ام دختره عمه ام گفته بود عیب نداره!!!!

مادرمم گفته بود عیب وجود توعه چرا فکر می کنن همه مثل خودشون فکر می کنن عوضیا.

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

دقیقاالان دخترا عین پسرا کار میکنن و چه بسا حتی بهتر از پسرا تازه پسرا قابلیت زایمان ندارن که ما دار ...

بابام وقتی من بدنیا اومدم خوشحال نشد ولی سر دادشم خوشحال شد

الان مت کمک دستشونم ولی داداشم فحششون میده ول کرد رفته مستقل شده

بابام همش میگه چقدر پشیمونه و قدر من بیشتر میدونه

🇮🇷