2777
2789
عنوان

دررفتگی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 88 پست
بلد نیستم که کجا رو باید فشار بدم یا کدوم قسمت

دقیقا همون قسمتی که فک حرکت میکنه جای دندون عقل

از داخل دوتا انگشتتو میذاری روی دندون عقل یه فشار محکم میدی فک کشیده بشه به پایین بعد با دست دیگه از بیرون فشار میدی تا فک بره سرجاش

وقتی ام جا افتاد تا دو هفته دهنتو در حد سایز قاشق باز کن و خمیازه نکش تا دوباره محکم بشه

شد شد نشد نشد ،،،،،منت نکش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم همینطور ولی دیگه زیاد درد نداره مث قبل هفته بعد میرم دندون پزشکی بهت میگم اگه چیزی گفت

باشه عزیزم ممنون

از واژه های پرو کسی ،کانفیگ ، عمان، ناو ، غنی سازی ،توافق ،موشک ،کانال ۱۲ ،سال بعد ، ۴۰۴ متنفرم ....

این کاری که اقا خسرو گفت رو انجام بدین برا من که صدای تقی داد و یکم دردش کم شد

ندیدم بزار بخونم

از واژه های پرو کسی ،کانفیگ ، عمان، ناو ، غنی سازی ،توافق ،موشک ،کانال ۱۲ ،سال بعد ، ۴۰۴ متنفرم ....

دقیقا همون قسمتی که فک حرکت میکنه جای دندون عقل از داخل دوتا انگشتتو میذاری روی دندون عقل یه فشار مح ...

😰

عسل خانمم🫂🌱⚘️کوچولو ، مهربون ، غمگین 🥲 به شدت دل نازک پس باهام خوب حرف بزنید، بحث نکنید که دلم میشکنه ناجورر. شاید باورتون نشه چندبار گریه کردم از دست بعضی کاربرا🫠

اگر میتونی کامل دندوناتو به هم فشار بدی و دردش قلبل تحمل و عادیه فکو جا انداختی

اره قابل تحمله

اینم بگم انگشتامو رو دندونام محکم فشار دادم درد اونم هست یکمی😅