2777
2789
وای چه بد 😭منم رفته بودم دندون پزشکی بعد فکم همش صدا میداد و یهو کج میشد وقتی میخواستم صافش کنم انق ...

صبح بیدار شدم دهنمو نمیتونستم باز کنم بعد صبحانه خواستم بخورم یه درد شدیدی گرفت

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

صبح بیدار شدم دهنمو نمیتونستم باز کنم بعد صبحانه خواستم بخورم یه درد شدیدی گرفت

😰😰

به نظرم برو دکتر حتماااااا خودمم شاید رفتم البته مث قبل کج نمیشه فکم فقط احساس میکنم شل شده 😐 نمیدونم چطور بگم

عسل خانم. 🫂💔

من دمر میخوابم و میگن از اونم میشه

منه لعنتی هم همینطور

یه چندوقته به پهلو میخوابم یا طاق باز هم خوبه

بعد صبح که بیدار میشم دندونامم درد میکنن چون دمر میخوابم خیلی بده

عسل خانم. 🫂💔

😰😰به نظرم برو دکتر حتماااااا خودمم شاید رفتم البته مث قبل کج نمیشه فکم فقط احساس میکنم شل شده 😐 ن ...

میفهمم چی میگی

دکتر مینویسه عکس تو عکس هم چیزی نشون نمیده

منه لعنتی هم همینطور یه چندوقته به پهلو میخوابم یا طاق باز هم خوبه بعد صبح که بیدار میشم دندونامم در ...

من امروز بیدار شدم دردی نداشتم گفتم خداروشکر خود به خود خوب شد صبحانه رو لقمه اول خوردم لقمه دوم مردم و زنده شدم

من امروز بیدار شدم دردی نداشتم گفتم خداروشکر خود به خود خوب شد صبحانه رو لقمه اول خوردم لقمه دوم مرد ...

منم وقتی غذا میخوردم یهو فکم کج میشد میخواستم صافش کن یه صدای بلندی همراه با درد داشتم الان بهترم دیگه اونجوری نمیشه ولی همون حس شلی فک رو دارم

زمان میبره

عسل خانم. 🫂💔

منم وقتی غذا میخوردم یهو فکم کج میشد میخواستم صافش کن یه صدای بلندی همراه با درد داشتم الان بهترم دی ...

اه خیلی بدههههه مال من کج نمیشه ولی خب دهنمو یکم میتونم باز کنم و بخام بیشتر باز کنم ازکنار گوشم درد میگیره