2777
2789

وای چه بد 😭

منم رفته بودم دندون پزشکی بعد فکم همش صدا میداد و یهو کج میشد وقتی میخواستم صافش کنم انقدر درد داشتممم

خیلی بده

چطوری اینجوری شدی؟

عسل خانمم🫂🌱⚘️کوچولو ، مهربون ، غمگین 🥲 به شدت دل نازک پس باهام خوب حرف بزنید، بحث نکنید که دلم میشکنه ناجورر. شاید باورتون نشه چندبار گریه کردم از دست بعضی کاربرا🫠

وای چه بد 😭منم رفته بودم دندون پزشکی بعد فکم همش صدا میداد و یهو کج میشد وقتی میخواستم صافش کنم انق ...

صبح بیدار شدم دهنمو نمیتونستم باز کنم بعد صبحانه خواستم بخورم یه درد شدیدی گرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبح بیدار شدم دهنمو نمیتونستم باز کنم بعد صبحانه خواستم بخورم یه درد شدیدی گرفت

😰😰

به نظرم برو دکتر حتماااااا خودمم شاید رفتم البته مث قبل کج نمیشه فکم فقط احساس میکنم شل شده 😐 نمیدونم چطور بگم

عسل خانمم🫂🌱⚘️کوچولو ، مهربون ، غمگین 🥲 به شدت دل نازک پس باهام خوب حرف بزنید، بحث نکنید که دلم میشکنه ناجورر. شاید باورتون نشه چندبار گریه کردم از دست بعضی کاربرا🫠

من دمر میخوابم و میگن از اونم میشه

منه لعنتی هم همینطور

یه چندوقته به پهلو میخوابم یا طاق باز هم خوبه

بعد صبح که بیدار میشم دندونامم درد میکنن چون دمر میخوابم خیلی بده

😰😰به نظرم برو دکتر حتماااااا خودمم شاید رفتم البته مث قبل کج نمیشه فکم فقط احساس میکنم شل شده 😐 ن ...

میفهمم چی میگی

دکتر مینویسه عکس تو عکس هم چیزی نشون نمیده

میفهمم چی میگی دکتر مینویسه عکس تو عکس هم چیزی نشون نمیده

ای بابا خیلی بده

حالا دمر نخواب ببین چی میشه

منه لعنتی هم همینطور یه چندوقته به پهلو میخوابم یا طاق باز هم خوبه بعد صبح که بیدار میشم دندونامم در ...

من امروز بیدار شدم دردی نداشتم گفتم خداروشکر خود به خود خوب شد صبحانه رو لقمه اول خوردم لقمه دوم مردم و زنده شدم

من امروز بیدار شدم دردی نداشتم گفتم خداروشکر خود به خود خوب شد صبحانه رو لقمه اول خوردم لقمه دوم مرد ...

منم وقتی غذا میخوردم یهو فکم کج میشد میخواستم صافش کن یه صدای بلندی همراه با درد داشتم الان بهترم دیگه اونجوری نمیشه ولی همون حس شلی فک رو دارم

زمان میبره

تا ساعت۳صبح بیدار بودم

😰😰

منم وقتی غذا میخوردم یهو فکم کج میشد میخواستم صافش کن یه صدای بلندی همراه با درد داشتم الان بهترم دی ...

اه خیلی بدههههه مال من کج نمیشه ولی خب دهنمو یکم میتونم باز کنم و بخام بیشتر باز کنم ازکنار گوشم درد میگیره