2777
2789

وای چه بد 😭

منم رفته بودم دندون پزشکی بعد فکم همش صدا میداد و یهو کج میشد وقتی میخواستم صافش کنم انقدر درد داشتممم

خیلی بده

چطوری اینجوری شدی؟

عسل خانم هستم🪽 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 انتقاد پذیر ، مهربون 😚💕 اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

وای چه بد 😭منم رفته بودم دندون پزشکی بعد فکم همش صدا میداد و یهو کج میشد وقتی میخواستم صافش کنم انق ...

صبح بیدار شدم دهنمو نمیتونستم باز کنم بعد صبحانه خواستم بخورم یه درد شدیدی گرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبح بیدار شدم دهنمو نمیتونستم باز کنم بعد صبحانه خواستم بخورم یه درد شدیدی گرفت

😰😰

به نظرم برو دکتر حتماااااا خودمم شاید رفتم البته مث قبل کج نمیشه فکم فقط احساس میکنم شل شده 😐 نمیدونم چطور بگم

عسل خانم هستم🪽 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 انتقاد پذیر ، مهربون 😚💕 اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

من دمر میخوابم و میگن از اونم میشه

منه لعنتی هم همینطور

یه چندوقته به پهلو میخوابم یا طاق باز هم خوبه

بعد صبح که بیدار میشم دندونامم درد میکنن چون دمر میخوابم خیلی بده