2777
2789
عنوان

تقاص کار

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 117 پست
آره کارم فری لنسری و نوشتن مقاله و انجام پایان نامه است... دعواتون سره چی بوده

چی هست فری لنسری درآمد داره؟!

سر این که خیانت کرد اونم گفت ن خیانت نکردم گفتم خب ثابت کن گفت آبروم میره نکرد ثابت

چی هست فری لنسری درآمد داره؟!سر این که خیانت کرد اونم گفت ن خیانت نکردم گفتم خب ثابت کن گفت آبروم می ...

اگه بلدی مقاله یا پایان نامه بنویسی آره درآمدش خوبه. باید زبان انگلیسیت خوبه باشه و با اصطلاحات علمی آشنا باشی و با لب تاپ و کامپیوتر بتونی کار کنی.

اگرنه همون فروشندگی و منشی و... هم بگردی پیدا کنی خوبه. تحصیلاتت چیه؟

ببخشید میپرسم رابطه جنسیتون خوبه ؟ بخاطر این میگم معمولا مردا از لحاظ جنسی خیانت میکنن

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میدونم واقعا با بچه سخته، من خانوادم حامیم بودن اگه نبودن نمیتونستم جدا شم. امیدوارم تمام زنایی که د ...

خداروشکر

ممنونم عزیزم.الهی آمین

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
چرا خیانت میکنه علت خاصی داره یا تنوع طلبه

از اول همین طور بود مریضی داره میگم مشکل من چیه میگه تو خیلی خوبی اصن من بدم نمیخوام بهت ظلم کنم بیا توافقی حالا میگم باشه میگه هیچی نگیر که یک چیز بده

خب من میخوام به حق حقوق م برسم جونیم میره

بالاخره پیداش میشه..تا آخر عمر که نمیتونه قایم بشه

ولی خب درکل طلاق اگه توافقی نباشه خیلی طول میکشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
از نظر جنسی آره چون بچه میخواستیم حتی گرمی خیلی میدادم بهش ولی سرد بود عدم ن ع و ذ، شلی آ ل ت داشت

چطور سرده که خیانت میکنه عجیبه... از اول همینجوری سرد بود؟

چطور سرده که خیانت میکنه عجیبه... از اول همینجوری سرد بود؟

ن اولا سرد نبود فوقالعاده گرم بود البته دو سال اول بعد به خیانت کشیده شد سرد شد

طوریکه برای بچه دار شدن مشکل داشتیم

روانشناس میگفت بعضیا چون نمیتونن.... میرن دنبال زن های دیگه که اون حس قدرت بگیرن

آره همینه ولی خب خودتو گول نزن اون صیغه به دهنش مزه کرده بعید میدونم دیگه آدم بشه. اگه بتونی دل بکنی که خوبه.

من جای تو باشم مهریه میذارم اجرا و بهش میگم نصف مهریه مو بده و طلاق بده، اگرنه مجبوری همه ی مهریه رو بدی، بعدشم اصلا سمتش نرو اونم زنگ زد جواب نده بذار قشنگ بفهمه داره از دستت میده به غلط کردن بیفته

آره همینه ولی خب خودتو گول نزن اون صیغه به دهنش مزه کرده بعید میدونم دیگه آدم بشه. اگه بتونی دل بکنی ...

براش مهم نیست از دست بده منکه زنگ نمیزنم ولی اونم خیلی وقته زنگ نزده خودش گفت جدا بشیم

آره همینه ولی خب خودتو گول نزن اون صیغه به دهنش مزه کرده بعید میدونم دیگه آدم بشه. اگه بتونی دل بکنی ...

چرا همه مهریه مطمئن هستی؟! من فقط سه دنگ شو گفتم بده سه دنگش یک پنجم پول مهریه من میشه میگه نمیدم

چرا همه مهریه مطمئن هستی؟! من فقط سه دنگ شو گفتم بده سه دنگش یک پنجم پول مهریه من میشه میگه نمیدم

خب زن میتونه مهریه شو کامل بگیره مگه نمیدونی ؟ مهریه میتونه اینجور مواقع اهرم فشار باشه برای مرد، مرد هم برای اینکه مهریه نده مجبور میشه طلاق بده 😉

ببخشید غلط کرده نمیده... از فردا برو دفتر خدمات قضایی بگو میخوام مهریه مو بذارم اجرا راهنماییت میکنن، بعد که نامه ش یا پیامک براش رفت ببین میتونه بگه نمیدم... بگو مردک مگه تو درس ظلبگی نخوندی نمیدونی مهریه حق شرعی و قانونی زنه

خب زن میتونه مهریه شو کامل بگیره مگه نمیدونی ؟ مهریه میتونه اینجور مواقع اهرم فشار باشه برای مرد، مر ...

آره خونده ولی نمیده ریا کاره مذهبی نماس ولی واقعا مذهبی نیست با لباس دین اومد خاستگاریم تو فامیل شون رفتم متفاوت.... مهریه گذاشتم اجرا رفته گم شده الان همه کار هاش شده مونده اعسار