2777
2789
عنوان

تقاص کار

471 بازدید | 88 پست

بنظرتون پس میده آدمی که ظلم کرده باشه؟! دوتا از همسایه ها مون به زناشون خیلی بد خیانت کرد ن یکی ک زنش بعد طلاق به کارگری افتاد از بی کسی الان تو پارکینگ زندگی می کنه یکی دیگه هم حق حقوق شو گرفت ولی آبرو مرده نزاشت براش فرض کن اینو حامله کرد دوست دخترشم حامله کرد الان حدود ۱۵ سال از این ماجرا میگذره با سختی بچه هاشو عروس کرد جهیزیه گرفت ولی سرنوشت هر دو این مرد ها این شد جوان مرگ شدن اولی که نظامی بود فهمیدن چیکار کرده انداختمش بیرون از کارش سرطان گرفت بعد چهار سال مرد با افسردگی فقط هیف با اونی که خیانت کرده بود ازدواج کرد تمام اموالش برای مهریه اون میره دختر زن سابقش تو یک اتاقچه تو پارکینگ زندگی می کنن به فلاکت دخترشم افسرده چ قدر مذهبی بود الان خدا حتی قبول نداره دومی هم میدونم از مریضی مرد ولی دقیق شو نمیدونم ولی تنها تقاص های دور ورم اینها بودن دیگه هر کسیو دیدم بد کرده خوش بوده بنظر شما هم شوهر منم تقاص می ده؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما تقاص میده مطمئن باشدل شکوندن خیلی تاوان داره. کسی که به زنش ظلم کنه خدا ازش نمیگذره

دیگه خسته شدم پنج ماهه بلاتکلیفم گذاشته اگه بدونی چ کارا که باهام نکرد الان هم میگه مهریه ببخش سه دنگ خونه تم بده که طلاق بدم درصورتیکه اون زیر سرش بلند شد

چقدر ناراحت شدم برای اون زن ولی خدای اونم بزرگههرکسی هر بدی کنه تقاصشو میده بی شک

پس چرا تا الان مادر شوهرم نداده دوتا زندگی خراب کرده الان هم داره زندگی منو خراب می کنه منو به فلاکت کشوند

یکی میبینی بدی میکنه مثلا از روی نادانی بعد میاد حلالیت میطلبه و از خدا هم طلب بخشش میکنه یکی میبینه از روی بدجنسی و پدرسوختگی بدی میکنه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

اره حتما تقاص میدن شک نکن

دیگه خسته شدم پنج ماهه بلاتکلیفم گذاشته اگه بدونی چ کارا که باهام نکرد الان هم میگه مهریه ببخش سه دنگ خونه تم بده که طلاق بدم درصورتیکه اون زیر سرش بلند شد

یکی میبینی بدی میکنه مثلا از روی نادانی بعد میاد حلالیت میطلبه و از خدا هم طلب بخشش میکنه یکی میبینه ...

خب خانواده شوهر من از روی پدرسوختگی میکنن تا الان دوتا زندگی خراب کردن ولی من تقاص دادنی ندیدم ازشون زن عموشو زندگی شو بخاطر بچه دار نشدنش خراب کردن الان همون زن عمو کارگری میکنه تو رستورانا زن پیرمرد شده

بله عمه بابام هرکی میدید مسخره میکرد کر و لال ها رو سنگپرت میکرد سمتشان لجن میریخت ۴ تا بچه دار شده ۳ تا کرو لال بودن کارما پس داد خیلی بده اشک کسی را در بیاری به خاطر چیزی که مقصر نیست

دیگه خسته شدم پنج ماهه بلاتکلیفم گذاشته اگه بدونی چ کارا که باهام نکرد الان هم میگه مهریه ببخش سه دن ...

شوهرسابق من خیلی اذیتم کرد چه مالی چه حامی نبودن و... الان چندساله داره تاوان میده و من دلم براش میسوزه ولی میگم حقشه

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

شوهرسابق من خیلی اذیتم کرد چه مالی چه حامی نبودن و... الان چندساله داره تاوان میده و من دلم براش میس ...

مثلاً چ تقاصی برای من هشت سال مجانی رایگان خونه بابام نشست اجاره خونه نداد کلی کمک مالی بابام کرد بهش بعلاوه این بابام برامون خونه خرید اجاره خونه هارو برای زندگی ش خرج می کرد م الان که به جایی رسید ه دیپلمم نداشت زنش شدم الان حاضر نیست حق حقوق مو بده حداقل که اون نمیخواد زندگی رو زیر سرش بلند شده