2777
2789
عنوان

تقاص کار

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 117 پست
خب خانواده شوهر من از روی پدرسوختگی میکنن تا الان دوتا زندگی خراب کردن ولی من تقاص دادنی ندیدم ازشون ...

میگن ظالم همیشه سالم مصداق همین قوم شوهر شماست

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مثلاً چ تقاصی برای من هشت سال مجانی رایگان خونه بابام نشست اجاره خونه نداد کلی کمک مالی بابام کرد به ...

خب ازدواج کرده ولی دلش با زندگیش نیست و همش میخواد خیانت کنه و مالی هم وضعش خوب نیست و...

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

خب ازدواج کرده ولی دلش با زندگیش نیست و همش میخواد خیانت کنه و مالی هم وضعش خوب نیست و...

خب شاید موقع بودن با تو هم خیانت می کرده تو متوجه نمیشدی بچه هم داشتی؟!

راست میگن بعد طلاق اوضاع سخت میشه؟! خاستگار ها همه داغونن

خب شاید موقع بودن با تو هم خیانت می کرده تو متوجه نمیشدی بچه هم داشتی؟!راست میگن بعد طلاق اوضاع سخت ...

نه من چک ش میکردم و دائم به من چسبیده بود، نه بچه ندارم خداروشکر.

نه منکه هرروز خداروشکر میکنم جدا شدم، اما اگه دوباره دنبال ازدواجی ممکنه سخت باشه نه اینکه خاستگار نباشه هست شایدم بیشتر ولی خودت سختگیر میشی دیگه نمیتونی با هر کسی اکی بشی، من گاهی میگم همیشه مجرد بمونم بهتره تا با این مردای بدردنخور

نه من چک ش میکردم و دائم به من چسبیده بود، نه بچه ندارم خداروشکر. نه منکه هرروز خداروشکر میکنم جدا ش ...

ولی من تو حرم بهم پیشنهاد ازدواج داد یک خانومی برای پسر خواهرش که دوتا بچه داشت دنبال کلفت برای اونا بود پسره من ۳۷ من۲۴ خیلی بهم برخورد زیاد گفتم حتما همه خاستگار بعد طلاق این قدر داغونن

دیگه خسته شدم پنج ماهه بلاتکلیفم گذاشته اگه بدونی چ کارا که باهام نکرد الان هم میگه مهریه ببخش سه دن ...

چه پررو هس

غصه نخور،خدای تو هم بزرگه،به وقتش چنان ضربه ای بهش بزنه که نفهمه از کجا خورده

اگه مدرکی از خیانتش داری ازش شکایت کن،تو دادگاه ثابت بشه خیانت کرده میتونی طلاق بگیری،باج هم نمیخاد بدی

ولی قبلش حتما از یه وکیل مشورت بگیر... ببین میتونی ثابت کنی

شوهر نامرد منم بهم خیانت کرد ولی وقتی دستش رو شد گفت اشتباه کردم و اونو ول کرد..بماند که توهمون مدت چیا به سرم اومد و چقدر طول کشید تا ولش کرد... هرروز و همیشه از خدا میخام هم به این نامرد هم به اون دختر آویزون یه درسی بده که تا عمر دارن یادشون نره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
ولی من تو حرم بهم پیشنهاد ازدواج داد یک خانومی برای پسر خواهرش که دوتا بچه داشت دنبال کلفت برای اونا ...

الان خب پسرا زیاد دنبال ازدواج نیستن کلا خاستگار خوب کم شده، بستگی به شهر محل زندگیت هم داره که براشون مهم باشه خانومی جدا شده یا نه...

بعد سنت خیلی کمه اگه زندگی خوبی نداری جدا شو موقعیت زیاد پیش میاد

خب چرا جدا شد ی؟!مردا از زنی که دوستش دارن جدا میشن؟!

نه طلاق نمیداد 1سال تمام رفتم و اومدم تا تونستم. هنوزم دنبالمه. از طریق اجرا گذاشتن مهریه چون پول دوست بود تونستم جدا بشم و مقدار زیادی رو بخشیدم

چه پررو هسغصه نخور،خدای تو هم بزرگه،به وقتش چنان ضربه ای بهش بزنه که نفهمه از کجا خوردهاگه مدرکی از ...

مدرک ندارم متاسفانه من خنگ همونجا که فهمیدم عصبی شدم سریع لو دادم اگه دنبالش می کردم مدرک جمع می کردم خوب بود

مدرک ندارم متاسفانه من خنگ همونجا که فهمیدم عصبی شدم سریع لو دادم اگه دنبالش می کردم مدرک جمع می کرد ...

الان باهم زندگی میکنین که از طریق گوشیش مدرک جمع کنی؟

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
الان خب پسرا زیاد دنبال ازدواج نیستن کلا خاستگار خوب کم شده، بستگی به شهر محل زندگیت هم داره که براش ...

فقط خیانت هاش بد بود

الان هم چون در لحظه خیلی بد واکنش نشون دادم میگه این زندگی نمیخوام غرورم شکسته

دست دلباز بود هر چی میخواستم میخرید سفر میبرد فرض کن صبح از خوابش میزد میرفت برام نون گرم میگرفت ولی از اون طرف کارایی کرد که حس میکنم بخاطر پول بابام کنارم بوده چون به صفر رسوند منو تمام طلا هامو با زبون بازی گرفت صد خورده گرم ماشین سمندمو فروخت

الان باهم زندگی میکنین که از طریق گوشیش مدرک جمع کنی؟

ن بابا پنج ماهه ول کرده رفته منکه زنگ نمیزنم بهش ولی کلانتری دادگاه یکی از دوستای بابام زنگ زد برنداشت حتی جا مکانشو حتی نمیدونم خیر سرش روحانی هست فقط ترک انفاق شکایت کردم رفت دادگاه روحانیت مگه اونجا منو از بلاتکلیفی در بیارن