2777
2789
عنوان

تقاص کار

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 117 پست
نه طلاق نمیداد 1سال تمام رفتم و اومدم تا تونستم. هنوزم دنبالمه. از طریق اجرا گذاشتن مهریه چون پول دو ...

چقدر تونستی بگیری اینم پول دوسته میگه مهریه ببخش سه دنگ خونه تم بده که من نمیخوام زندگی کنم ولی اذیتت می کنم تا چهار سال موهات مثل دندونات سفید بشه نبخشی این هارو سرونوشتت بده

فقط خیانت هاش بد بود الان هم چون در لحظه خیلی بد واکنش نشون دادم میگه این زندگی نمیخوام غرورم شکسته ...

وااا

خیانت کرده بعد توقع چه واکنشی داشته که میگه غرورش شکسته،این مردا هم خیلی رو دارن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن بابا پنج ماهه ول کرده رفته منکه زنگ نمیزنم بهش ولی کلانتری دادگاه یکی از دوستای بابام زنگ زد برندا ...

همینکه شکایت کردی که ول کرده رفته فک کنم به نفعت باشه... یکی از بندهای عقدنامه میگه اگه مرد بره و ۶ ماه ازش خبری نشه زن میتونه طلاق بگیره،، پس اگه دلت باهاش نیس و توهم میخای جدا بشی همون بهتر که فعلا ازش خبری نباشه تا بتونی قانونی جدا بشی. البته همینم طول میکشه و کلا طلاق از طرف زن به آسونی نیس ولی خدا بزرگه.ناامید نباش

فقط هییییچ باجی بهش نده،مجبور شدی از مهریه بگذر ولی یه ریال یا دونگ خونه بهش نده

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
همینکه شکایت کردی که ول کرده رفته فک کنم به نفعت باشه... یکی از بندهای عقدنامه میگه اگه مرد بره و ۶ ...

خب همین دوست ندارم از مهریه بگذرم عمرمو گرفت هشت سال مجانی نشست خونه بابام بدون اجاره خب حقوقش چقدر بود که بخواد خونه موتور نو بخره بابام برام خونه خرید اجاره هارو خرج خودش می کردم همه این ها باعث پیشرفت ش شد

فقط خیانت هاش بد بود الان هم چون در لحظه خیلی بد واکنش نشون دادم میگه این زندگی نمیخوام غرورم شکسته ...

ببین آدم ته دلش میدونه که میخواد ادامه بده یا نه، اگه فکرمیکنی بعدش حسرت نمیخوری و دلت براش تنگ نمیشه جدا شو ، خیانت هم کم چیزی نیست آدم دلش صاف نمیشه با طرف، البته الان اکثر مردا همینن

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

همینکه شکایت کردی که ول کرده رفته فک کنم به نفعت باشه... یکی از بندهای عقدنامه میگه اگه مرد بره و ۶ ...

اگه دادگاه روحانیت نیاد بدبخته خلع لباس میشه شهریه تامین اجتماعی بیمه تکمیلی قطع می کنن مدرکش هم باطل می کنن میشه سیکل

ببین آدم ته دلش میدونه که میخواد ادامه بده یا نه، اگه فکرمیکنی بعدش حسرت نمیخوری و دلت براش تنگ نمیش ...

ولی من خنگ نمیدونم چرا هنوز دوستش دارم قیافش میبینم بخاطر ظلم هاش ازش متنفرم ولی دوست داشتم مال خاطرات گذشته هست اونا همش جلو چشام هست زندگی بدی نداشتیم داشتیم خونمونو از رهن در میوردیم میرفتیم توش زندگی کنیم

چقدر تونستی بگیری اینم پول دوسته میگه مهریه ببخش سه دنگ خونه تم بده که من نمیخوام زندگی کنم ولی اذیت ...

ما توافق کردیم دیگه ماهانه یه مقدار کمی میداد.

باید باهاش توافق کنی که اینجوری که معلومه طرف عوضیه و میخواد اذیتت کنه.

مهریه تو بذار اجرا دهنشو سرویس کن بگو چیز زیادی نخور. حالم از اینجوری نرها بهم میخوره من جات بودم کاری میکردم موهای خودش مثل دندوناش سفید شه مردک لاشی

ولی من خنگ نمیدونم چرا هنوز دوستش دارم قیافش میبینم بخاطر ظلم هاش ازش متنفرم ولی دوست داشتم مال خاطر ...

والا ما زنا هرچی بدبختی داریم از همین احساساتمونه، ببین فقط 1 کلام مردیکه زنشو دوس داشته باشه به غلط کردن میفته و نگهش میداره و راضیش میکنه ،مال من گریه میکرد که نرو ولی دیگه دوسش نداشتم

تو هم یا اینو به غلط کردن بنداز یا کلا بندازش دور

ما توافق کردیم دیگه ماهانه یه مقدار کمی میداد. باید باهاش توافق کنی که اینجوری که معلومه طرف عوضیه و ...

فرض کن پول میداد به چندتا مرد وکیل منو بترسونن هر روز زنگ میزد ن با افکارم بازی میکردن توافق نمیکنه میخواد پاش آب نخوره از آب رد بشه

والا ما زنا هرچی بدبختی داریم از همین احساساتمونه، ببین فقط 1 کلام مردیکه زنشو دوس داشته باشه به غلط ...

خیر سرش شیخه هر کاری کرد م به غلط کردن نیفتاد خیلی خیلی پرو هست نترس فعلا سر ترک انفاق ش کشوندمش دادگاه روحانیت

اگه دادگاه روحانیت نیاد بدبخته خلع لباس میشه شهریه تامین اجتماعی بیمه تکمیلی قطع می کنن مدرکش هم باط ...

باز خداروشکر یه جایی هس که میتونی ازش شکایت کنی تا ان شالله بتونی به حقت برسی

خدابزرگه،حل میشه

والا ما زنا هرچی بدبختی داریم از همین احساساتمونه، ببین فقط 1 کلام مردیکه زنشو دوس داشته باشه به غلط ...

آفرین به شجاعت و قدرتت که همچین مردی رو از زندگیت بیرون انداختی و نشونش دادی لیاقتش چیه

من همچین شجاعتی نداشتم،البته خیلی چیزا تاثیر داره،خانواده حامی ندارم که پشتم باشن،خونه ی بابام هم نمیتونستم برگردم چون اونجا جهنم هس،و از همه مهمتر دوتا بچه کوچیک دارم که نخاستم اذیت بشن و مطمئنم اگه جدامیشدم نه بچه هام نه مهریه،هیچیو نمیتونستم بگیرم..

موندم تواین زندگی یه پولی جمع کنم که لااقل بعد از اینهنه سال و اینهمه زحمت دست خالی برنگردم