2777
2789
عنوان

تقاص کار

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 117 پست
آفرین به شجاعت و قدرتت که همچین مردی رو از زندگیت بیرون انداختی و نشونش دادی لیاقتش چیهمن همچین شجاع ...

منکه برم متاسفانه از سادگیم همه داد ندارم بنام شوهرمه میره پسر مجرد بهترین زندگی

ولی فعلا ازون هم نترسیده زنگ زد حراست حوزه بهش جواب نداد

به نظرم همینم خوبه،هرچی دیرتر خودشو نشون بده بهتره

هم شغل و مزایارو از دست میده

هم تو تو دادگاه بامدرک ثابت میکنی که رفته و چندماهه ازش خبری نیس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه برم متاسفانه از سادگیم همه داد ندارم بنام شوهرمه میره پسر مجرد بهترین زندگی

منم چندبار تو این زندگی به خاطر شوهرم طلاهامو فروختم که آخر سر خوب جواب خوبیامو داد

الان هم هیچی ندارم...هرچی کردیم از سادگی و اعتماد خودمون بود

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
به نظرم همینم خوبه،هرچی دیرتر خودشو نشون بده بهترههم شغل و مزایارو از دست میدههم تو تو دادگاه بامدرک ...

خب معاون مدرسه بود استعفا داد الان یک جا دیگه کار میکنه

فرض کن پول میداد به چندتا مرد وکیل منو بترسونن هر روز زنگ میزد ن با افکارم بازی میکردن توافق نمیکنه ...

همشون همینن نرا

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

خیر سرش شیخه هر کاری کرد م به غلط کردن نیفتاد خیلی خیلی پرو هست نترس فعلا سر ترک انفاق ش کشوندمش داد ...

کار خوبی کردی... مردا فرقی نمیکنه شغلشون چیه و ظاهرشون چجوریه 90 درصد مثل همن

آفرین به شجاعت و قدرتت که همچین مردی رو از زندگیت بیرون انداختی و نشونش دادی لیاقتش چیهمن همچین شجاع ...

میدونم واقعا با بچه سخته، من خانوادم حامیم بودن اگه نبودن نمیتونستم جدا شم. امیدوارم تمام زنایی که دارن تو زندگی سختی میکشن راه درست رو پیدا کنن و بتونن انجامش بدن تو هم همینطور عزیزم 💗

من رو حساب همین که آدم با ایمانی هست زنش شدم الهی خیر نبینه

حتی مردای خیلی باایمان هم ممکنه خیانت کنن، نهایتش صیغه است دیگه میگن حلاله... از یوسف پیامبر که بالاتر نیستن

درصد کمی هستن که انسانیت و وجدان دارن، بقیه آب پیدا نمیکنن اگرنه شناگرهای خوبی هستن مثل شوهرسابق من

حتی مردای خیلی باایمان هم ممکنه خیانت کنن، نهایتش صیغه است دیگه میگن حلاله... از یوسف پیامبر که بالا ...

خب تو چرا جدا شدی میگی دوست داشت؟!

الهی آدم های خیانت کار به سرشون بیاد منو داغون کرد خیلی این روزا ناراحتم بلاتکلیف دلم میخواد شغل پیدا کنم پیدا نمیشه

خب تو چرا جدا شدی میگی دوست داشت؟!الهی آدم های خیانت کار به سرشون بیاد منو داغون کرد خیلی این روزا ن ...

ببین من عاشقانه باهاش ازدواج کردم ولی بعد دو3سال اونقدر اذیت کرد و اخلاق بد وبچه ننه و خسیس بودنش باعث شد ازش سرد بشم

آره داشتن یه شغل و درآمد خوب خیلی حال آدمو بهتر میکنه

ببین من عاشقانه باهاش ازدواج کردم ولی بعد دو3سال اونقدر اذیت کرد و اخلاق بد وبچه ننه و خسیس بودنش با ...

ای بابا من دقیق خیلی دست دلبازه البته دو سه ماه قبل دعوا خسیس شده بود پول کم میورد فقط تنها عیبش خیانته

الان شاغلی؟! چ شغلی اگه اره

ای بابا من دقیق خیلی دست دلبازه البته دو سه ماه قبل دعوا خسیس شده بود پول کم میورد فقط تنها عیبش خیا ...

آره کارم فری لنسری و نوشتن مقاله و انجام پایان نامه است...

دعواتون سره چی بوده

ای بابا من دقیق خیلی دست دلبازه البته دو سه ماه قبل دعوا خسیس شده بود پول کم میورد فقط تنها عیبش خیا ...

چرا خیانت میکنه علت خاصی داره یا تنوع طلبه