2777
2789
عنوان

تقاص کار

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 117 پست
خاک بر سرشون .دختر خواهرشو بدبخت کرد

واقعا آخرشم خیانت کرد پسر خودشم بدبخت شد جون مرگ شد و من میدونم تقاص کاری که با اون زن کرد بوده چون با دختر خواهر اون زن دوست بودم میرفتیم جای خونش هی شوهرش نبود یک زن بدبخت تو سن کم چقدر تحمل کنه هی با نبود شوهرش

واقعا آخرشم خیانت کرد پسر خودشم بدبخت شد جون مرگ شد و من میدونم تقاص کاری که با اون زن کرد بوده چون ...

هووفف .چه فایده با مرگش چیزی عاید زن و بچه ش نشد .همسرش باید ارث بچشو طلب میکرد

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هووفف .چه فایده با مرگش چیزی عاید زن و بچه ش نشد .همسرش باید ارث بچشو طلب میکرد

زن دومیش خیلی پر سر زبونه کلی طلا میگفت مادر دختره موقع خاکسپاری به گردنش بوده خونه ماشین هم مرده داشته شاید از تامین اجتماعی باباش بهش برسه بازم نمیدونم

زن دومیش خیلی پر سر زبونه کلی طلا میگفت مادر دختره موقع خاکسپاری به گردنش بوده خونه ماشین هم مرده دا ...

هووف

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اگه برای مهریه همه اموالش رو مصادره نکرده باشه زن دومی

وقتی زن اول ارث دخترش رو زنده کنه دیگه اون مهریه هم توقیف میشه

وقتی زن اول ارث دخترش رو زنده کنه دیگه اون مهریه هم توقیف میشه

اول مهریه زن رو میدن بعد ارث تقسیم می شه ولی من نمیدونم که مهر زنه چقدر هست چون زن دوم بوده چش مرداد ترسیده هست سر همین مهریه کم میزنن مهرو برای دومی بچه هم نداشت از دومی ولی خار خفیف مرد هیچ کس تاشی جنازش نیومد بجز عده کمی خواهر برادر هاش نیومدن دخترش که میگه حالم از اون مرد بهم می خوره اسمشو نیارید

اول مهریه زن رو میدن بعد ارث تقسیم می شه ولی من نمیدونم که مهر زنه چقدر هست چون زن دوم بوده چش مرداد ...

هوون .حق داره واقعاا

یکی از فامیلامون دختره کم سن شوهرش دادن دختر آروم بی سرزبون خانوم خونه جم کن پسره اول هیچی نداشت حتی پول حلقه دختره با اینکه با ازدواجشون موافق نبود کلی واسه زندگیشون زحمت کشید خونه و ماشین خریدن از هیچی دختره پول جهیزیشو گذاشت با قسط و وام خونه گرفتن پسره بلا نبود که سر این نیاورده باشه جلو همه تو کوچه خیابون کتکش میزد اذیتش میکرد تو خونه حبسش میکرد نمیزاشت خونه باباش بره بهش خیانت میکرد با چاقو دختره رو زده بود تحقیرش میکرد دختره بالاخره طلاق گرفت با یه پسر مجرد ازدواج کرد

شوهر قبلیشم به خاک سیاه نشست هرچی داشتو از دست داد افتاد زندادنو معتاد شد بله دنیا دارمکافاته👍🏻

ما گذشتیمو گذشت آنچه تو با ما کردی
یکی از فامیلامون دختره کم سن شوهرش دادن دختر آروم بی سرزبون خانوم خونه جم کن پسره اول هیچی نداشت حتی ...

این چیزی که گفتی از این دختر بخدا که گذشته منه متاسفانه icon با همه چیزش ساختم نداریش بی سر زبونم هستم طلا هامو دادم بابام پول داد

این چیزی که گفتی از این دختر بخدا که گذشته منه متاسفانه با همه چیزش ساختم نداریش بی سر زبونم هستم ط ...

اره عزیزم نگران نباش روزای خوب توام میرسه خدا جای حق نشسته فقط باید صبور باشی قضیه این دختره ام چارسال طول کشید ولی الان خداروشکر خیلی خوشبخته شوهرش عین پروانه دورش میگرده تازه صد لول از شوهر قبلیش بهتره

ما گذشتیمو گذشت آنچه تو با ما کردی
اره عزیزم نگران نباش روزای خوب توام میرسه خدا جای حق نشسته فقط باید صبور باشی قضیه این دختره ام چارس ...

انشاالله که منم خلاص بشم از این بدبختی خسته شدم دیگه ظلمی نبوده که نکرده باشه