2777
2789
عنوان

تقاص کار

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 117 پست
خب زن میتونه مهریه شو کامل بگیره مگه نمیدونی ؟ مهریه میتونه اینجور مواقع اهرم فشار باشه برای مرد، مر ...

خب من مهریه مو میخوام اون طلاق میخواد حالا مهریه منم بده

خب من مهریه مو میخوام اون طلاق میخواد حالا مهریه منم بده

سره همینکه تو مهریه میخوای اون طلاق باید توافق کنید... همینکه گم شده یعنی اعسار دیگه... برو درخواست طلاق هم بده، وکیل نمیتونی بگیری؟

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سره همینکه تو مهریه میخوای اون طلاق باید توافق کنید... همینکه گم شده یعنی اعسار دیگه... برو درخواست ...

برای مهریه نفقه گرفتم ولی میخوام اونو خسته کنم طلاق بده اگه طلاق از طرف من باشه باید مهریه ببخشم کم نخورده از من خانوادم باید حق حقوق مو بده

سره همینکه تو مهریه میخوای اون طلاق باید توافق کنید... همینکه گم شده یعنی اعسار دیگه... برو درخواست ...

منکه ازدواج نمیخوام بکنم بزار عمرم بره فقط باید ادب بشه تا با یک زن دیگه نکنه اگر چ میدونم با یک زن دیگه حتما هس

اگه بتونی ثابت کنی با زنهای دیگه هست و چندماهه غیب شده شاید قاضی طلاقتو بده ، مهریه اجرا گذاشتی؟ چرا دادگاه تشکیل نشده؟

اگه بتونی ثابت کنی با زنهای دیگه هست و چندماهه غیب شده شاید قاضی طلاقتو بده ، مهریه اجرا گذاشتی؟ چرا ...

چرا تشکیل شده ولی اون نمیاد دادگاه

نمیتونم ثابت کنم به قاضی گفتم گفت اشکالی نداره خانمم بیاد سه نفری باهم زندگی کنید

چرا تشکیل شده ولی اون نمیاد دادگاه نمیتونم ثابت کنم به قاضی گفتم گفت اشکالی نداره خانمم بیاد سه نفری ...

وای خدا لعنتشون کنه 😡 کی بشه من ببینم خدا زده تو کمر این جماعته...

تنها کاری که الان باید بکنی اینه زندگیتو سروسامون بدی سرکار بری و بذاری اون مردک خودش بیاد و طلاق و مهریه بده

مکافات خونه، همین دنیاست، شک نکن

دیر باشه، دروغ نیست

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

وای خدا لعنتشون کنه 😡 کی بشه من ببینم خدا زده تو کمر این جماعته... تنها کاری که الان باید بکنی اینه ...

سر کار درست درمون پیدا نمیکنم سفته میخوان با کار کشی زیاد چندلغاز حقوق

سر کار درست درمون پیدا نمیکنم سفته میخوان با کار کشی زیاد چندلغاز حقوق

اگه آشپزیت خوبه کیک درست کن ببر به کافی شاپ ها بفروش

چرا زن اولی مهریه نگرفت .؟؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔