تورو خدا راهنماییم کنید، بچم بدجوری امونمو بریده هرچقدر میگذره شیطون و شیطون تر میشه، توی جمع بچه های دیگه هم که میبرمش من و اذیت میکنه و ترجیح میدم پارک نبرمش، خیلی خستم کرده، چیکار کنم اخلاقش بهتر بشه؟ به شدت هم بهانه گیری میکنه، برای همه چیز گریه میکنه و دعوا راه میندازه واقعا عاصی شدم. راهنمایی کنید لطفا
ببين من بچه ي شما رو نديدم ، نميدونم ميزان تحملت چقدره كه ميگي بچم شلوغه ، بچه ي من بيش از شلوغ بودن ...
بچه من هم همینجوریه ولی با بچه های دیگه خیلی سازگار نیست، خانه کوک اطرافمون نیست، پارک هم که تا میبرم موضع میگیره، ولی توی خونه تنهاست و خیلی غر به جونم میزنه واقعا دلم براش میسوزه میگم یه بچه دیگه بیارم ولی شرایطشو ندارم، خیلی بهمون داره سخت میگذره
مرسييييي ، موفق باشي عزيزم ، كاش براي كاراي خونه از يكي كمك بگيري ، اينجوري كم حوصله ميشي و براي پسر ...
دوست دارم کمک بگیرم ولی فعلا شرایطشو ندارم، همسایه ها رفت و امد نمیکنن باهم باورتون میشه ندیدمشون؟! کاش زمان برمیگشت به قدیم، اون زمان همه چیز بهتر بود بچه ها با هم بازی میکردن، خانمها با هم دردل میکردن، کلا همع چیز فرق داشت. ممنون دوست عزیز که باهام حرف زدی😘😘😘