__zary___ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 82 عنوان شیرازیا بیایییید🫡🩷 88 بازدید | 7 پست شیرازی داریم اینجا؟بهترین فروشگاه لوازم هنری « طراحی ،نقاشی،معماری» کجاست ؟. امروز | 14:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_banou عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13272 سلام.احتمالا بازار انقلاب منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
__zary___ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 82 سلام.احتمالا بازار انقلاب وااااای دختر من اومدم شیراز برای خرید لوازم هنری امروز که تعطیله فردا میخوام برم کلی وسایل بخرم اما علنا موندم کجا برم☹️🤌🏻ممنون میشم اگه بتونی از کسی که بتونه راهنمایی کنه منو در این زمینه هم بپرسی و آدرسا رو بهم بگی 🩷🩷
sara_banou عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13272 وااااای دختر من اومدم شیراز برای خرید لوازم هنری امروز که تعطیله فردا میخوام برم کلی وسایل بخرم اما ... نمیدونم والا.کسی رو سراغ ندارم ازش بپرسم.پاساژ ولیعصر ،سر ولیعصر یه سر بزن.البته اگر بسته نباشه.بازار انقلاب کنار پارک آزادی هم هست. منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
__zary___ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 82 نمیدونم والا.کسی رو سراغ ندارم ازش بپرسم.پاساژ ولیعصر ،سر ولیعصر یه سر بزن.البته اگر بسته نباشه.بازا ... یه سوال یه نفر بهم« کوچه تحریر» رو معرفی کرده اینجا متعلق به فروشگاه های لوازم هنری هست؟؟
sara_banou عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13272 یه سوال یه نفر بهم« کوچه تحریر» رو معرفی کرده اینجا متعلق به فروشگاه های لوازم هنری هست؟؟ بزن برنامه نشان. منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
sara_banou عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13272 یه سوال یه نفر بهم« کوچه تحریر» رو معرفی کرده اینجا متعلق به فروشگاه های لوازم هنری هست؟؟ یه جایی هست سمت دروازه اصفهان،اونجا فروشگاه های لوازم تحریر داره. منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️