2777
2789
عنوان

سرفه نوزاد

1 بازدید | 40 پست

سلام نوزادم ۲۵ روزشه رفلاکس داره..دو روزه سرفه میکنه فکر میکنم سرما خورده بردمش دکتر امروز شربت سالبتامول داد گفت شبی نیم سی سی بهش بده حالا خیلی خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم کسی تجربه ای داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمرش رو از قسمت پشت قفسه سینه ضربه های آروم بزن بخور واسش روشن کن احیانا این اواخر شیر نپریده تو گلو ...

چرا شیر که چند باری پریده تو گلوش ولی خوب شد بعدش

عزیزممم چقدر سخته این روزا خدا قوت من بچم تازه ۵ ونیم ماهش شده ی نفسی دارم میگیرم .. ولی ۲۰ روزگی بچم ویروس گرفت سرفه میکرد شیر نمیتونست درست بخوره

اسپری سدیم کلراید براش بگیر بزن و اینکه دستگاه بخور گرم گرفتیم تواتاقش روشن کزدیم زود خوب شد شب تاصبح

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزممم چقدر سخته این روزا خدا قوت من بچم تازه ۵ ونیم ماهش شده ی نفسی دارم میگیرم .. ولی ۲۰ روزگی بچ ...

سرفه ها معمولا وقتی خوابه اونم تک و توک احتمال داره از رفلاکس باشه

سرفه ها معمولا وقتی خوابه اونم تک و توک احتمال داره از رفلاکس باشه

خب پس مطمعن باش از رفلاکسه

چون هم کمه هم توخواب بچه منم همون سن دقیقا همینطور شد مهم نیس نگزان نشو فقط آروغشو بگیر بعد شیر خوردنش بعد ب پهلو شبا بخوابونش و بدون همه اینا طبیعیه ارامش داشته باش این روزا میگذره کاش یکی بمنم میگفت نگران هیچی نباشم حس میکنم برام سخت گذشت همش فکر نگرانی بچه اول واقعا ادم هیچی نمیدونه ونگران ..

شیرخودتو میدی؟

من تا دومااه شیرخودمو دادم وبعدش شیرخشک

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.