2777
2789
عنوان

بچه شیطون

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 61 پست
پسر منم همشششش غر ميزنه ، لباس عوض كنم يه بارگريه و زاري، پوشك يه بار ، پي پيشو بشورم يه بار گريه و ...

وای دقیقا مثل بچه منه، من چندین ماه که درگیر لباس عوض کردن و پوشک عوض کردنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنشم مثل بچه ي من كمه ، پسر من ده كيلوئه ، بيست و سه ماهشه ، گشنگي رو هم متوجه نميشه ، همش غر ميزن ...

چقدر شبیه پسر منه، پسر منم از اول همین مدلی بود و همچنان داره ادامه میده، فقط امید دارم زودتر بهتر بشه و این اقتضای سن رفع بشه

بچه هاي رفلاكسي معمولا غر غرو ميشن ، اينو دكتر هولاكويي ميكه ، اما من واقعا اونقدر خسته ميشم كه نميت ...

واقعا؟ همه چیز به رفلاکس برمیگرده چه معضل بدی نصیب من کم طاقت شد

واقعا؟ همه چیز به رفلاکس برمیگرده چه معضل بدی نصیب من کم طاقت شد

اره ، ولي مطمئن باش ما كم طاقتيم ، چون دختر داييم چند روز پيشم بود گفت بچت خيلي عاقل و مودبه ، خوش به حالت ، اما به من خيلي سخت ميگذره

ببين بچه هاي خوش خوراك كمتر بدخلقي ميكنن ، سعي كن همش يه چيزي بدي دستش مشغول باشه ، مثل انگور ، كيك ...

باورتون میشه هرچقدر مواد خوراکی میدم بهش نمیخوره؟! جدیدا خیلی بدغذا شده، براش قطره اهن گرفتم که شاید افاقه کنه و بهتر بشه

اره ، ولي مطمئن باش ما كم طاقتيم ، چون دختر داييم چند روز پيشم بود گفت بچت خيلي عاقل و مودبه ، خوش ب ...

اره من خیلی کم طاقتم، باید درس هم بخونم واقعا نمیتونم به هردوش برسم، خیلی برای بچه زمان میذارم ولی وقتی نتیجه نمیده کلافه میشم

باورتون میشه هرچقدر مواد خوراکی میدم بهش نمیخوره؟! جدیدا خیلی بدغذا شده، براش قطره اهن گرفتم که شاید ...

ببين من بچه ي شما رو نديدم ، نميدونم ميزان تحملت چقدره كه ميگي بچم شلوغه ، بچه ي من بيش از شلوغ بودن غر غرو و گريه كنه ، همش با غر زدن بهم استرس ميده ، وقتي با دوستاش بازي ميكنه ، بدو بدو حسابي ميكنه ، همون جا براش غذا ببرم حسابي ميخوره ( يه پياله كوچيك پر ) اما توي خونه فقط ميگه منو ببر آيفون بازي بالاي كابينت ، يعني عملا از من كار ميكشه و چيزي هم نميخوره ! الان يه ماهه ميبرمش خانه ي كودك و پاركينگ خوب ميخوره خدا رو شكر 

اره من خیلی کم طاقتم، باید درس هم بخونم واقعا نمیتونم به هردوش برسم، خیلی برای بچه زمان میذارم ولی و ...

اگه درس رو ميشه بذاري براي بعد ، بذار ، دكتر هولاكويي يكي بگه درس ميخونم بچه داري هم ميكنم كلي داد و بيداد ميكنه ، ميگه درست رو ميخوندي بعد ازدواج ميكردي ، يا بذار بعد از اينكه وقت مهد كودك رفتنش شد