2777
2789
عنوان

بچه شیطون

1266 بازدید | 61 پست

تورو خدا راهنماییم کنید، بچم بدجوری امونمو بریده هرچقدر میگذره شیطون و شیطون تر میشه، توی جمع بچه های دیگه هم که میبرمش من و اذیت میکنه و ترجیح میدم پارک نبرمش، خیلی خستم کرده، چیکار کنم اخلاقش بهتر بشه؟ به شدت هم بهانه گیری میکنه، برای همه چیز گریه میکنه و دعوا راه میندازه واقعا عاصی شدم. راهنمایی کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در ضمن ، ممكنه صبر شما كم باشه و بچتون طبيعي باشه ، هر كي بچه ي من رو ميبينه ميگه خوششششش به حالت چق ...

من این اواخر بخاطر بهانه گیریهاش خیلی بداخلاق و کم طاقت شدم و خیلی دعواش میکنم واقعا اذیت میشم، میگم که توی جمع هم یع جور دیگه اذیت میکنه، دوست ندارم اینجوری همش دعواش کنم ولی کم اوردم

پسر من عين خودمه ، اصلا به نقاشي و اينا علاقه نداره ، تحركش هم زياده و خيلي خودم خودم ميكنه ، منم انرژيه بدنم خيلي تحليل رفته و خسته ميشم ، امروز يه ساعت گذاشتمش پيش باباش رفتم باشگاه ، حالم بهتره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز