2777
2789
عنوان

بچه شیطون

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 61 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببين من بچه ي شما رو نديدم ، نميدونم ميزان تحملت چقدره كه ميگي بچم شلوغه ، بچه ي من بيش از شلوغ بودن ...

بچه من هم همینجوریه ولی با بچه های دیگه خیلی سازگار نیست، خانه کوک اطرافمون نیست، پارک هم که تا میبرم موضع میگیره، ولی توی خونه تنهاست و خیلی غر به جونم میزنه واقعا دلم براش میسوزه میگم یه بچه دیگه بیارم ولی شرایطشو ندارم، خیلی بهمون داره سخت میگذره

اگه درس رو ميشه بذاري براي بعد ، بذار ، دكتر هولاكويي يكي بگه درس ميخونم بچه داري هم ميكنم كلي داد و ...

مجبورم درسمو بخونم وگرنه میذاشتمش کنار، درسمو بخونم مستونم ارتقا پیدا کنم یکم زندگیمونو نجات بدم وگرنه که کلا شرایط هیچ چیز و نداریم 😢😢

برای دکترا میخونم اگه خدا بخواد

مرسييييي ، موفق باشي عزيزم ، كاش براي كاراي خونه از يكي كمك بگيري ، اينجوري كم حوصله ميشي و براي پسرت حوصله نداري ، يه دختر ده يازده ساله توي همسايگي پيدا كني با هم همبازي خوبي ميشن ، پسر من اندازه ي موهاي سرش دوست داره 

مرسييييي ، موفق باشي عزيزم ، كاش براي كاراي خونه از يكي كمك بگيري ، اينجوري كم حوصله ميشي و براي پسر ...

دوست دارم کمک بگیرم ولی فعلا شرایطشو ندارم، همسایه ها رفت و امد نمیکنن باهم باورتون میشه ندیدمشون؟! کاش زمان برمیگشت به قدیم، اون زمان همه چیز بهتر بود بچه ها با هم بازی میکردن، خانمها با هم دردل میکردن، کلا همع چیز فرق داشت. ممنون دوست عزیز که باهام حرف زدی😘😘😘