2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 70 پست
پدرم مردم آزاره عوضی بود به خاطر ظلمی که پدرم و فامیل ها به ما کردن افسردگی گرفتیم من و خواهرم چندسا ...

عزیزم پدر من هم این طوری بود ولی مردم دار بود ظاهری موجه داشت فحش های رکیک به من و خواهرم میداد بیشتر به من ولی من اصلا تحویلش نمیگرفتم وبه هدفم که درس خوندن بود فکر میکردم بالاخره هم شغل رسمی پیدا کردم البته طی سال ها

ابان پدرم ۸۰ سالشه و زمین گیره اصلا دلم نمیخواد بع دیدنش برم مردن براش شده آرزو

درکت می کنماول درمان افسردگیو بعد برو سر کار😘

چطوری درمان کنم من نمیخام از زندگی رو خیلی جنگیدم با داغ برادر بی پولی تنهایی همه چی. یهو اینطور بریدم. از قوی بودن خستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدرم میگفت گرونیه امشب.بخاطری گفت چای درس کن نکردم گفت دیگ توخونع من نخور. گفتم خاک تو سرم بمیرم ...

میفهمم چه حسی داشتی ولی خب هرکسی ممکنه اشتباه کنه و دعوا پیش بیاد این تویی که چه حسی به خودت داشته باشی و اگه اشتباهی کردی معذرت خواهی کنی و اصلاح کنی🫂❤️

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دقیقا فقط حالم بده و. هیچی نمیخام چکارکنم کجابرم

معلومه وقتی که حالت بده انرژیتم میاد پایین ، برو پیاده روی ، برو پادکست گوش کن ، کتاب های مفید بخون ، قرآن رو مطالعه کن ، روزی ۸ لیوان آب بخور و ...🙂🫂❤️

میفهمم چه حسی داشتی ولی خب هرکسی ممکنه اشتباه کنه و دعوا پیش بیاد این تویی که چه حسی به خودت داشته ب ...

حرف نزدم باهاش کی ب بچش میگ نون نمیدنت دیگ نخاستم بحثو ادامه بدم ک بگم آره باید بهم بدی. ی جورایی کم آوردم نخاستم خودمو محتاج نشون بدم. از ی طرفم مجبورم اینجا باشم. فعلا خاستگار نیست.

منم حالم خیلی خرابه۷ سال با یکی بودم یارو لاشی از آب در اومد بعد ۶ سال باهاش رابطه برقرار کرده بودم ...

اگه میتونی با یه وکیل مشورت کن و بعدش با راهنمایی ازش برو شکایت کن.

چرا میگم با وکیل مشورت کن؟ چون از لحاظ قانونی اگر محرمیت نداشتین و اگه با خواست خودت بوده نمیدونم چه اتفاقی میوفته. میتونی البته بگی تجاوز کرده و به قصد ازدواج باهاش بودی.

ولی بازم با وکیل مشورت کن قبلش.

اگه هم کلا میترسی که دنبالش بری فدای سرت ولش کن. خانوادت که قرار نیست برن توی اون مدل سایتها فیلم اونجوری ببینن. طبیعتا هیچکی نمیفهمه. کسی هم اگه تو رو ببینه نمیشناسه. هیچ اهمیتی نده.

درست نمیشه غصه بخور

حرف نزدم باهاش کی ب بچش میگ نون نمیدنت دیگ نخاستم بحثو ادامه بدم ک بگم آره باید بهم بدی. ی جورایی ...

به دنبال خواستگار نباش به دنبال خودت باش که چیکارا کنی که حالت خوب باشه🙂🫂❤️