2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 75 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا عزیزم؟

پدرم مردم آزاره عوضی بود

به خاطر ظلمی که پدرم و فامیل ها به ما کردن افسردگی گرفتیم من و خواهرم چندساله قرص افسردگی مصرف می کنیم

۱۳ ساله مامانم طلاق گرفته با مامانم زندگی می کنیم با پدرم و فامیل ها قطع رابطه کردیم پدرم چند سال مارو تو خونه زندانی کرد نذاشت اجتماعی بشیم به فامیل ها پول میداد به ما می گفت پول ندارم حوصله نداریم از خونه بیرون بریم یه باشگاه نمی تونیم بریم

تو اون حس هارو میخوای ولی چون تمرکزت روی حال بدت هست اون حس های خوب برات اهمیت شونو از دست دادن :)هم ...

پدرم میگفت گرونیه امشب.بخاطری گفت چای درس کن نکردم گفت دیگ توخونع من نخور. گفتم خاک تو سرم بمیرم تو نونم ندی آخه من با نون اون زنده باشم خاک بر سرم

ازش چطوری خبر داری باز؟

مرده شورشو ببرن با کمال پررویی اومد اعتراف کرد از تنهایی بیش از حد... گفت خیلی تنها شدم دیگه دلخوشی ای برای ادامه زندگی ندارم

انقد تنها شده بهم پیام میده بار آخر گفتم پارتنر دارم گم شد

مرده شورشو ببرن با کمال پررویی اومد اعتراف کرد از تنهایی بیش از حد... گفت خیلی تنها شدم دیگه دلخوشی ...

مال من بعد دوماه پیام داد. دیشب ج ندادم. اونم آمده باز دوری بزنه بره از تنهایی. باز گولم بزنه. اصلا ج ندادم حداقل عکسامو پخش نکرد. اونم تهدید میکرد. چ رل نامردی داشتی

فیلمتو فروخته ؟ به کی کجا؟

ببین یهو اومد گفت عذاب وجدان گرفته و فروخته و میخواد کمی از پولی که گرفته رو بهم بده بعدش که فحش دادم و گفتم شکایت میکنم گفت شوخی کرده چرت میگه هرچقدر هم پرسیدم گفت الکی گفته بوده