2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 75 پست
جآن عزیزت جان من اینو بیخیال سو بزار گمشه .

بی خیال شدم بعد دوماه برگشت زنگ زد پیامشو بازنکردم هنوز بااینک دوسش داشتم این اگ جدی بود میگفت. فق زنگی زد همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی چه سایتی میذارن🥲🥲🥲اگه یهو یه آشنا دید چی کنم😔

مثلا بنظرت آشنا ببینه میاد میگه؟ عمرااا

مگه جای درستی این فیلما پخش میشه که طرف با پای خودش بیاد بگه من رفتم این فیلمارو دیدم؟ عمراااا

درست نمیشه غصه بخور

تازه کجاشو دیدی💔💔

😢

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ولی میگه من بیتا رو دیدم یهو واسم اومد مثلا ..

نه بابا هیچکی از این غلطا نمیکنه بیاد بگه

چون کلا اینجور فیلما توی جای خوبی پخش نمیشن کسی جرعت نداره بگه من خودم رفتم سرچ کردم چون اسم خودش بد میشه.

مگه اینکه پسره بیاد فیلمارو بفرسته دم خونه یا بفرسته واسه آشنایی کسی

اونجوری شاید متوجه بشن

وگرنه کسی خودخواسته با دست خودش نمیره تو اینجور سایتا.

درست نمیشه غصه بخور

نه بابا هیچکی از این غلطا نمیکنه بیاد بگهچون کلا اینجور فیلما توی جای خوبی پخش نمیشن کسی جرعت نداره ...

شاید واسه فامیلامون فرستاده باشه چون اکانت اینستاشونو داره ولی خو اونا نمیان بگن که🥲😔

شاید واسه فامیلامون فرستاده باشه چون اکانت اینستاشونو داره ولی خو اونا نمیان بگن که🥲😔

فامیلا میشناسنش؟

با پیج ناشناس شاید

اما اگه با چهره خودش بخواد اینکارو کنه برای خودش دردسر میشه

خب اگه نیان بگن که خیلی خوبه.

تو هرچیزی هم شد میتونی بگی هوش مصنوعیه دیوار حاشا بلنده

درست نمیشه غصه بخور

فامیلا میشناسنش؟با پیج ناشناس شایداما اگه با چهره خودش بخواد اینکارو کنه برای خودش دردسر میشهخب اگه ...

خیلی غمگینم خدا بهم رحم کنه واقعا آدم خوبی هستم به اونم بعد ۶سال اعتمادکردم و الکی میگفت باهام ازدواج میکنه خدا لعنتش کنه

خیلی غمگینم خدا بهم رحم کنه واقعا آدم خوبی هستم به اونم بعد ۶سال اعتمادکردم و الکی میگفت باهام ازدوا ...

خیلی سخت و رنج آوره میفهمم

خیلی قوی هستی تا الان تونستی تحمل بکنی

اما به درک

اگه هم جایی گذاشته باشه بالاخره فراموش میشه

چیزی که زیاده از این فیلما بخصوص با کیفیت تر و بهترش

کسی اهمیت نمیده به تو

خدا لعنتش کنه فقط

حالا شایدم دروغ گفته اذیتت کنه

اگه چیزی توی دستش بود با مدرک ثابت میکرد بهت

کدوم اسکلی میاد پول این چیزا میده

اصلا کسی این فیلمارو نمیخره تا وقتی رایگانش توی اینترنت هست

مگه اینکه توی خود اون وبسایتا بزارتش که اصلا کار راحتی نیست چون باید چند دلار پول اکانت بدی و اکانت بسازی داخلش

اصلا از داخل ایران ساخت اکانت توی اون وبسایتا ممکن نیست.

درست نمیشه غصه بخور

خیلی سخت و رنج آوره میفهممخیلی قوی هستی تا الان تونستی تحمل بکنیاما به درکاگه هم جایی گذاشته باشه با ...

کانال تلگرامی میذارن یا میتونسته خودشو جای یه دختر یعنی جای من جا بزنه و رابطه لانگ دیستنس با یکی شروع کرده باشه که ازش پولم میگرفته چون به مدت دوسال هی ازم عکسو فیلم با تهدید هم میگرفت اکثرشون با تهدید بوده اونم بعد از جدایی و وقتی که با دختره بوده ... دختره ام خیلی دوس داشته و برای استفاده شخصی خودش که نمیخواست... من اصلا با چهره نمیدادم لاشی شماره ناپدریمو داشت گفت اگه با چهره و سر تا پا لخت فیلم ندی واسش تموم اون قدیمی ها رو میفرستم بندازنت بیرون از اون خونه که منم داده بودم😔😔😔😔آره میتونسته از اون آدم پول گرقته باشه چون خودشو جای من یعنی دوس دختر اون پسره جا زد ...

هعی هعی هعی

کانال تلگرامی میذارن یا میتونسته خودشو جای یه دختر یعنی جای من جا بزنه و رابطه لانگ دیستنس با یکی شر ...

کانالا تلگرامی اصلا اهمیت نداره این چیزا

عقب مونده ها فقط توی تلگرام دنبال این چیزان

الان بچه پنج ساله هم بلده اگه دلش بخواد کجا دنبالش بگرده

کسی که توی تلگرام بخواد اینکارو کنه بهش اعتماد نمیکنن اصلا

همون موقع باید پیامک و زنگ تهدیدشو میدادی فتا

درست نمیشه غصه بخور