2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 75 پست

الان دقیقا داری از دید منفی نگاه میکنی نمیخواهم فاز نصیحت بردارم ها ولی گاهی وقتا لازمه به دید مثبت نگاه کنی که اره اگه اینطوری میشد شاید بدتر میشد

گاهی وقتا بدشانسی هامونم از سر خوش شانسی هستن اینو بعدا متوجه اش میشیم!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم حالم خیلی خرابه۷ سال با یکی بودم یارو لاشی از آب در اومد بعد ۶ سال باهاش رابطه برقرار کرده بودم ...

چقد بعضیاتون زندگی هاتون عجیب ه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نمیخام اون حسارودیگ هرچی ب وقتش خوب بود دیگ ذوقشوندارم. دیگ از وقتش گذشته کسی درکم نمیکنع. ف ...

تو اون حس هارو میخوای ولی چون تمرکزت روی حال بدت هست اون حس های خوب برات اهمیت شونو از دست دادن :)

همه چیز با ازدواج درست نمیشه تا وقتی که از درون حالتو با کمک خدا خوب نکنی ازدواج هم کنی حالت خوب نیست ؛ میتونیم باهم حرف بزنیم تو قوی بودی باید زنده بمونی نتیجه ی قوی بودنتو ببینی🫂🤍

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

ازهدانفدر پاک بود که عکسو فیلمتو فروختهربطی به دعا نداره ۹۹ درصد پسرا دوست دختری که قبل ازدواج باهاش ...

درسته پسره لاشی زیاده ولی آماره غلط هم نده ، خیلیا دوست بودن ازدواج کردن و خوشبخت شدن

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

مشکلتون چیه؟

به خاطر ظلمی که پدرم و فامیل ها به ما کردن افسردگی گرفتیم من و خواهرم چندساله قرص افسردگی مصرف می کنیم

۱۳ ساله مامانم طلاق گرفته با مامانم زندگی می کنیم با پدرم و فامیل ها قطع رابطه کردیم پدرم چند سال مارو تو خونه زندانی کرد نذاشت اجتماعی بشیم به فامیل ها پول میداد به ما می گفت پول ندارم

الان دقیقا داری از دید منفی نگاه میکنی نمیخواهم فاز نصیحت بردارم ها ولی گاهی وقتا لازمه به دید مثبت ...

آخه باسی سال سن. ن ازدواجی ن کاری پولی. چطوری. مثبت نگاه کنم. فقط فکرمرگ توسرمه کسی درک نمیکنه از بدشانسی گذشته. برادرم مرده. نامزدم ولم کرد کلا. خونه پدرم میگن بی عرضه ای نتونستی ازدواج کنی آخه ازدواج بزنم تو سرم حالم خرابه

با هم زندگی میکردند؟ چندسالتونه؟

نه بابا زندگی نمیکردیم..

من ۲۱ سالم بود اون ۲۴ ولی دوساله باهم نیستیم اون با یه دختر ۱۷ ساله ی پولدار وارد رابطه شد و الان کارما اینو زده دختره باهاش قهره و اینم افسردگی داره