کسی داشته؟خیلی ساله این نوک کف انگشت شصت پام بود،یه دایره کوچیک سفت طور،الان عکس گرفتم نشون چت جی پی تی دادم،گفت،ولی گفت این ازون نوع خطرناکا نیست و چیز ساده ای هستش،خیلی ترسیدم ولی
مطمعن باشم؟میترسم الان به دکتر نشون بدم یه چیزی بگه دیگه سکته کنم
مطمئن باش🧡
من خودم ۱۰ ۱۱ ساله بودم که اینطور شدم
فریز کردم و حل شد
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
[QUOTE=421502641]نه نه نیست منم از بچگی داشتم رو دستم شبیه نقطه اصلا نمیدونستم چیه فقط یذونه بود ولی یهویی کف پام و ...[/QUOTچسب مخصوصشو بزنم؟یا به دکتر نشون بدم؟خیلی میترسم برم دکتر یه چیز بد بهم بگه
خب این میخچه نیست،میترسم والا،این چی بود نمیدونم بخدا تو زندگیم،ربط به اون ویروس بده نداره؟
خودتو اذیت نکن ویروس اچ پی وی خطرناک مربوط به جاهای حساس مثل دهانه رحم یا زبانه نه پا برای اینکه خیالت راحت شه برو بگو بسوزونن یا فریز کنن نبینیش استرسی بشی
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
نخ ببند دورش یا چسب بزن یا شیره انجیر بزن خشک میشه میفته
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
همون چسب بزن یا شیره انجیر فقط شیره یکم میسوزونه اما خیلی اثر داره