2777
2789
عنوان

زیگیل کف پا

148 بازدید | 36 پست

کسی داشته؟خیلی ساله این نوک کف انگشت شصت پام بود،یه دایره کوچیک سفت طور،الان عکس گرفتم نشون چت جی پی تی دادم،گفت،ولی گفت این ازون نوع خطرناکا نیست و چیز ساده ای هستش،خیلی ترسیدم ولی

خطرناک نیست نگران نباش

برو دکتر برات فریز میکنه

اگه گروه مطالعه درسی دارید ممنون میشم لینکشو بهم بدید🧡 تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخچه نیست؟ اگه اذیتی برو برات بسوزونن

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

خطرناک نیست نگران نباشبرو دکتر برات فریز میکنه

یعنی ربطی به اون ویروس خطرناکه نداره؟جی پی تی میگه هیچ ربطی نداره و این پوستیه و میره ،چسب مخصوص بزنم؟

نه والا اذیت نیستم،اصلا حس خاصی نداشت،دیگه یکم ترسیدم گفتم این همه ساله اینجاستسرطان نباشه،خیلی میتر ...

دور از جونت سزطان ثابت نمیمونه رشد میکنه دردناک میشه تغیبر شکل و تغییر رنگ میده

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

حطرناکه؟ربط داره به اون ویروس خطرناکه؟خیلی میترسم

نه فقط اگر بهش دست بزنی بزنی به قسمتای دیگه بدنت اون قسمت هم زگیل میزنی ویروسه ولی خطرناک نه

سرده ولی بریم موتورسواری:)

نه فقط اگر بهش دست بزنی بزنی به قسمتای دیگه بدنت اون قسمت هم زگیل میزنی ویروسه ولی خطرناک نه

والا خیلی ساله هستش،حالا دستم حتما زدم تو این سالا،اون ویروس خطرناکه نیست؟

یعنی ربطی به اون ویروس خطرناکه نداره؟جی پی تی میگه هیچ ربطی نداره و این پوستیه و میره ،چسب مخصوص بزن ...

نه اصلا ربطی به زگیل تناسلی نداره

اول برو دکتر شاید میخچه باشه،چون به هم شبیه هستن

در مورد چسب اطلاع زیادی ندارم ولی تا جایی که می دونم چسب ممکنه باعث پخش شدن بعضی از انواع زگیل بشه

اگه گروه مطالعه درسی دارید ممنون میشم لینکشو بهم بدید🧡 تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

والا خیلی ساله هستش،حالا دستم حتما زدم تو این سالا،اون ویروس خطرناکه نیست؟

نه نه نیست

منم از بچگی داشتم رو دستم شبیه نقطه اصلا نمیدونستم چیه فقط یذونه بود ولی یهویی کف پام و دوجای دیگه خیلی کوجولو زد البته کف پام بزرگ بود

سرده ولی بریم موتورسواری:)

اره دیگه عکسارو نگاه کردم دیدم زیگیل کف پاست،الان دارم سکته میکنم

نگران نباش چیز مهمی نیست منم بچه بودم پام میخچه داشت نمیدونم اصلا کی خودش خوب شد

نه اصلا ربطی به اچ پی وی نداره اول برو دکتر شاید میخچه باشه،چون به هم شبیه هستن در مورد چسب اطلاع زی ...

مطمعن باشم؟میترسم الان به دکتر نشون بدم یه چیزی بگه دیگه سکته کنم