2777
2789
عنوان

زیگیل کف پا

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 36 پست
نگران نباش چیز مهمی نیست منم بچه بودم پام میخچه داشت نمیدونم اصلا کی خودش خوب شد

خب این میخچه نیست،میترسم والا،این چی بود نمیدونم بخدا تو زندگیم،ربط به اون ویروس بده نداره؟

مطمعن باشم؟میترسم الان به دکتر نشون بدم یه چیزی بگه دیگه سکته کنم

مطمئن باش🧡

من خودم ۱۰ ۱۱ ساله بودم که اینطور شدم

فریز کردم و حل شد

اگه گروه مطالعه درسی دارید ممنون میشم لینکشو بهم بدید🧡 تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=421502641]نه نه نیست منم از بچگی داشتم رو دستم شبیه نقطه اصلا نمیدونستم چیه فقط یذونه بود ولی یهویی کف پام و ...[/QUOTچسب مخصوصشو بزنم؟یا به دکتر نشون بدم؟خیلی میترسم برم دکتر یه چیز بد بهم بگه

خب این میخچه نیست،میترسم والا،این چی بود نمیدونم بخدا تو زندگیم،ربط به اون ویروس بده نداره؟

خودتو اذیت نکن ویروس اچ پی وی خطرناک مربوط به جاهای حساس مثل دهانه رحم یا زبانه نه پا برای اینکه خیالت راحت شه برو بگو بسوزونن یا فریز کنن نبینیش استرسی بشی

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

خودتو اذیت نکن ویروس اچ پی وی خطرناک مربوط به جاهای حساس مثل دهانه رحم یا زبانه نه پا برای اینکه خیا ...

آخه من حتی استخرم نرفتم تو زندگیم،این چیه،از کجا اومده

مگه چسب بزنم خوب نمیشه؟

نخ ببند دورش یا چسب بزن یا شیره انجیر بزن خشک میشه میفته

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

دوری نداره،پوست پامه ضخیم تر شده یکم

همون چسب بزن یا شیره انجیر فقط شیره یکم میسوزونه اما خیلی اثر داره