2777
2789
عنوان

عمل کیسه صفرا

144 بازدید | 9 پست

سلام من دی ماه عمل کیسه صفرا کردم الان چند وقتیه یه درد خفیف سمت عملم دارم اونم نه در حالت عادی مثلا خم میشم یا میخوام بچرخم سمت راست درد میگیره طبیعیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد برداشتن صفرا تا بدن عادت کنه به بی صفرایی یک سال و نیم طول میکشه

سلام شما تجربه دارین تو این زمینه، من اردیبهشت امسال عمل کردم هیچ مشکلی نداشتم اما تو تیرماه دچار معده درد شدم و تحت درمانم آندوسکوپی کردم التهاب و چند خراش میخام ببینم ربطی به جراحی م داره؟

سلام شما تجربه دارین تو این زمینه، من اردیبهشت امسال عمل کردم هیچ مشکلی نداشتم اما تو تیرماه دچار مع ...

ببین تا یک سال و نیم الی دوسال این دردا هستشون

ممکنه صفرات چون کیسه نداری بریزه تو معدت مال من اینطور بود معده درد داشتم و دهنم تلخ میشد دکتر گفت علتش اینه بنظرم دروغ میگن برداشتن صفرا عوارض نداره

ببین تا یک سال و نیم الی دوسال این دردا هستشون ممکنه صفرات چون کیسه نداری بریزه تو معدت مال من اینط ...

آخه من خیلی دارم لاغر میشم ،واقعا چجوری میریزه تو معده، ده کیلو تو دوماه کم کردم شدم ۴۶ کیلو، اگه صفرا بریزه تو معده که معده ام همیشه داغونه

ببین تا یک سال و نیم الی دوسال این دردا هستشون ممکنه صفرات چون کیسه نداری بریزه تو معدت مال من اینط ...

شما لاغر نشدید ممنون میشم راهنمایی کنید بخدا دارم دیوونه میشم الان از ترس رفلاکس از خواب بیدار شدم

عزیزم بعد از یکسال و نیم مشکلاتتون برطرف شد میتونید غذاهای دیگه رو هم بخورید مشکلات گوارشتون حل شد تو رو خدا اگه میشه جواب بدید