امروز تو بیمارستان ی خانمه از کنار منو دختر کوچیکیم رد شد نزدیک بود بچمو له کنه گفتم خانم حواست شروع کرد به فحشو بدو بیراه گفتن خیلی ناراحتم بخدا اگر ب بچم میخورد تیکه پارش میکردم زنیکه ی پرو دلش خوشه چادری بود بی حیا زنی ک صداشو بلند کنه و مرد بشنوه چادر سر کردنش بخوره تو سرش برگشته به من میگه الاغ گفتم خجالت بکش الاغم تویی ک مثل الاغ راه میری خیلی عصبیم ی دست کتکش نزدم بجا عذر خواهی انقدر بعضیا پرو شدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن من خودمم چادری ام و خودم چادرو انتخاب کردم اینو گفتم ک بهم حمله نکنن دوستان
خیلیا چادرین و رفتارشون افتضاح خیلیام ممکنه حجابشون کامل نباشه ولی رفتارمتین و با وقار
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
اصلا انتظار نداشتم بقران اصلا دهنم وا موند همه میگفتن ولش کن جوابش نده طفلک بچم خیلی ترسید تو ماشین ...
اخی الهی دورش بگردم😍
هوففف به امید ذره ای فرهنگ
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
بهرحال همیشه یادت باشه هیچ کس و هیچ چیزی ارزش بهم خوردن ارامشت رو نداره.اونی که ارزش داره ارامشت رو بهم نمیریزه.الانم برو خداروشکر کن اتفاق بدی نیوفتاده برو بخواب😊