2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 28 پست
نه سریع کشیدمش

خب خدا رو شکر ک بچه آسیبی ندیده

ولی بنظرم  کسی تعمدی ب دیگران  برخورد  نمیکنه

یک درصد احتمال  میدادید 

شاید واقعا حواسش نبود 

اون وقت شاید با لحن  بهتر و ملایم تر  تذکر میدادید

ک ایشونم متقابلا  با احترام محبور شن  جواب بدن و عذر خواهی کنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ما هم خیلی خانومای بی حجاب بد اخلاق دیدیم حجاب حضرت فاطمه وقتی معنی داره که بدونی طرف به انتخاب خ ...

کاری ب اینا نداریم اما خانمه بزرگی بود از من بزرگتر بود اما خیلی بی شعور بود

خب خدا رو شکر ک بچه آسیبی ندیده ولی بنظرم  کسی تعمدی ب دیگران  برخورد ک نمیکنه یک درص ...

من اروم گفتم خودش پید ب سر صدا کردن بچم انقد ترسید خودمم تنم خیلی لرزید

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن من خودمم چادری ام و خودم چادرو انتخاب کردم اینو گفتم ک بهم حمله نکنن دوستان

خیلیا چادرین و رفتارشون افتضاح خیلیام ممکنه حجابشون کامل نباشه ولی رفتارمتین و با وقار

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
خب خدا رو شکر ک بچه آسیبی ندیده ولی بنظرم  کسی تعمدی ب دیگران  برخورد ک نمیکنه یک درص ...

ادم باید جلو چشاش

ببینه یکم خودتو بزار جای من ای ادم گنده ب بچت بخوره له میشه 

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن من خودمم چادری ام و خودم چادرو انتخاب کردم اینو گفتم ک بهم حمله نکنن دوس ...

اصلا انتظار نداشتم بقران اصلا دهنم وا موند همه میگفتن ولش کن جوابش نده طفلک بچم خیلی ترسید تو ماشین همش دستمو ماچ میکرد میگف مامانی چقد تو مواظب منی 

اصلا انتظار نداشتم بقران اصلا دهنم وا موند همه میگفتن ولش کن جوابش نده طفلک بچم خیلی ترسید تو ماشین ...

اخی الهی دورش بگردم😍

هوففف به امید ذره ای فرهنگ

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
اه یکم درمورد شخصیتش بهش میگفتی خودش خفه میشد هی بهش میگفتی بی شخصیت بی فرهنگ ...

خیلی ناراحتم اصلا اینجور چیزا پیش میاذ تنم میلرزه حالمم خیلی خراب بود دیگه وا ویلا

اره بخدا شرو کرد سر صدا کردن

بهرحال همیشه یادت باشه هیچ کس  و هیچ چیزی ارزش بهم خوردن ارامشت رو نداره.اونی که ارزش داره ارامشت رو بهم نمیریزه.الانم برو خداروشکر کن اتفاق بدی نیوفتاده برو بخواب😊

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
بهرحال همیشه یادت باشه هیچ کس  و هیچ چیزی ارزش بهم خوردن ارامشت رو نداره.اونی که ارزش داره ارام ...

اعصابم خورده هی میگم کاش یکم منم لاتی بازی بلد بود یه کتکی میزدمش