2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 52 پست
میشه از خواهرتون بپرسین زلزله تهران واقعا خطرناکه یا نه

عزیز من اگه اگه اگه اگه بیاد بله خطرناکه !!!!!!!!! 

اما کسی نمیتونی بگه کی میاد و شدتش چقدره !!!!!!!! فقط یه نفر میدونه اونم خداست  ولا غیر

من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫

امروز عصر اینجا زلزله اومد،ماخورموجیم از شهرستانهای بوشهر

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهر من دکترای زمین شناسی داره  وقنی توی هیج کتاب علمی از پیش بینی زلزله ب جای نرسیدن پس یعنی ...

دیگه این شیادها هم میدونن تو این مملکت دعا نویسا و جادو گرا چقدر طرفدار دارن، اینا هم تو همون طیفن...

می دونین گرامی، چند روز پیش فکر میکردم همونطور که قبایل جنگلهای امازن ممکنه از دیدن یک هواپیما بترسن  و سمتش نیزه پرتاب کنن چون نمی دونن چیه، مردمان ما هم از خیلی چیزا واهمه دارن چون نسبت بهش بی اطلاعند و تازه واسه کسب اندک اطلاع جذب چنین شیادانی میشن تا اینکه برن سراغ یه استاد دانشگاه یا کسی که علمش رو داره‌.

بچها خداکنه دروعگو باشه من واقعا ارامش ندارم چیکار کنم اروم شم

از این کانال لفت بده چون تا عضوشی هر روز و هر دقیقه میری چکش میکنی و روح و روانتو متشنج میکنی کانالشو پاک کن زیادم خودتو درگیر نکن