2777
2789
عنوان

خرید پرنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 48 پست
ما دوتا قناری داریم آواز میخونن وقتی مهمون میاد واسمون میگن اینا رو ساکت کنید😏بی ذوقا

مام خونمون حیاط بزرگ داریم و دارو درخت پرنده ها میان سرو صدا میکنن همین الانم صداشون میاد😍😍 صبح زود که نگووووو صداشون پر میشه همسایمون دوتا خروس گرفته منتها واسه خودشون شبا میخونن 😂😂😂 باحالن 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ربطی نداره اتفاقا ثواب هم داره از یه حیوون نگهداری کنی من میخوام کایک بخرم دیدیشون؟😍خیلی شیطو ...

فنچ خوبه 😛 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

هرچی میخری بخر ولی خواهشاااااا مینا نخرررررر که خیلی پرنده کثیف و پر سر صداییه وقتی به حرف بیفته انقد جیغ میزنه فرکانس صداش بالاس اصلاااا سرسام میشی ...تا میاریش بیرون قفس چون راست رودس سر هر دودقه دستشویی میکنه رو فرشات و مبلات نجس میکنه زندگیتو موقع دون خوردن همشو میریزه بیرون قفس 

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝
مام خونمون حیاط بزرگ داریم و دارو درخت پرنده ها میان سرو صدا میکنن همین الانم صداشون میاد😍😍 صبح زو ...

چقدر خوب صبحا با کلی انرژی بیدار میشید😍اما اماااااان از آواز خونی خروس ها تو شب .من چون بی وقت میخونن میگم نکنه میخواد زلزله بیاد😑

اتفاقا نظرم روی میناست خخخ .

خود دانی من یه مینا داشتم حالم از هرچی پرنده به هم خورد از بس ارامش و از خودمو همسایه ها گرفته بود ...شده بودم نوکر یکسره باید زندگیمو از دونه هاش جمع میکردم 

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝