2777
2789
عنوان

خرید پرنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 48 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فنچ آخه دستی نیست زیاد هم شیطون نیست😕 دلم میخواد باهاش بازی کنم و بذارم تو خونه ول بچرخه😁کایک خی ...

میخونه خوشگلم هست من خودم دوست ندارم با پرنده ور برم میگن بیماری میاره دوس دارم فقط صداش بپیچه تو خونه

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
میخونه خوشگلم هست من خودم دوست ندارم با پرنده ور برم میگن بیماری میاره دوس دارم فقط صداش بپیچه تو خو ...

اتفاقا من بر عکس توام😄

دوست دارم فقط باهاش بازی کنم

آخه این که فقط تو قفس باشه و بخونه هم خودم ناراحت میشم از اینکه همش تو قفسه هم اینکه احساس میکنم اونم ناراحته

تو خونه یه ابنما بزاری دکوراسیونه خونت ساحلی باشه وااااای 😍😍 محشر میشه 

دوستم خونش ی دواره بزرگش کلا اکواریوم بود با چه ماهیای قشنگی .بعد ی شب از مهمونی اومدن دیدن وااااای شکسته و ریختن کف خونه.تازه میگفت ما گرونترین اکواریوم و جنس شیشه را انتخاب کرده بودیم

چقدر خوب صبحا با کلی انرژی بیدار میشید😍اما اماااااان از آواز خونی خروس ها تو شب .من چون بی وقت میخو ...

نه بابا خروسام معلوم نیس چی میزنن فازشون چیه😂😂 یه جوجه داشتم اینبزرگ شد بعد یهو یه روز دیدم تخم گذاشت 😯 بدونه خروس چجوری تخم گذاشت اخه😯 هر دو سه روز یه تخم میزاشت 

دوستم خونش ی دواره بزرگش کلا اکواریوم بود با چه ماهیای قشنگی .بعد ی شب از مهمونی اومدن دیدن وااااای ...

خود به خود که نمیشکنه 😐 

خود به خود که نمیشکنه 😐 

نمیدونم چرا شکسته بود وای از چند نفر دیگه ام شنیدم ک شکسته خود به خود.باید از این ابنماها کار گذاشت ک کف خونه ساخته میشن خیلی ام باکلاسن

نمیدونم چرا شکسته بود وای از چند نفر دیگه ام شنیدم ک شکسته خود به خود.باید از این ابنماها کار گذاشت ...

ماکه خونمون امنیت نداره 😂 گربه میاد یه روز مامانم جگر خریده بود واسه شام گربه هه اومده بود برده بود 😯 شامه اعیونی خورد ما سیب زمینی سرخ کرده 😯😯 خودم دوس دارم اب نما ولی امنیت نیس میاد میخوره گربه