2777
2789
عنوان

خرید پرنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فنچ آخه دستی نیست زیاد هم شیطون نیست😕 دلم میخواد باهاش بازی کنم و بذارم تو خونه ول بچرخه😁کایک خی ...

میخونه خوشگلم هست من خودم دوست ندارم با پرنده ور برم میگن بیماری میاره دوس دارم فقط صداش بپیچه تو خونه

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
میخونه خوشگلم هست من خودم دوست ندارم با پرنده ور برم میگن بیماری میاره دوس دارم فقط صداش بپیچه تو خو ...

اتفاقا من بر عکس توام😄

دوست دارم فقط باهاش بازی کنم

آخه این که فقط تو قفس باشه و بخونه هم خودم ناراحت میشم از اینکه همش تو قفسه هم اینکه احساس میکنم اونم ناراحته

تو خونه یه ابنما بزاری دکوراسیونه خونت ساحلی باشه وااااای 😍😍 محشر میشه 

دوستم خونش ی دواره بزرگش کلا اکواریوم بود با چه ماهیای قشنگی .بعد ی شب از مهمونی اومدن دیدن وااااای شکسته و ریختن کف خونه.تازه میگفت ما گرونترین اکواریوم و جنس شیشه را انتخاب کرده بودیم

چقدر خوب صبحا با کلی انرژی بیدار میشید😍اما اماااااان از آواز خونی خروس ها تو شب .من چون بی وقت میخو ...

نه بابا خروسام معلوم نیس چی میزنن فازشون چیه😂😂 یه جوجه داشتم اینبزرگ شد بعد یهو یه روز دیدم تخم گذاشت 😯 بدونه خروس چجوری تخم گذاشت اخه😯 هر دو سه روز یه تخم میزاشت 

دوستم خونش ی دواره بزرگش کلا اکواریوم بود با چه ماهیای قشنگی .بعد ی شب از مهمونی اومدن دیدن وااااای ...

خود به خود که نمیشکنه 😐 

خود به خود که نمیشکنه 😐 

نمیدونم چرا شکسته بود وای از چند نفر دیگه ام شنیدم ک شکسته خود به خود.باید از این ابنماها کار گذاشت ک کف خونه ساخته میشن خیلی ام باکلاسن

نمیدونم چرا شکسته بود وای از چند نفر دیگه ام شنیدم ک شکسته خود به خود.باید از این ابنماها کار گذاشت ...

ماکه خونمون امنیت نداره 😂 گربه میاد یه روز مامانم جگر خریده بود واسه شام گربه هه اومده بود برده بود 😯 شامه اعیونی خورد ما سیب زمینی سرخ کرده 😯😯 خودم دوس دارم اب نما ولی امنیت نیس میاد میخوره گربه