2777
2789
عنوان

پول توجیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 82 پست
منم اینجورم تا بخوام بگم پول بده جونم میاد بالا.اینقد خودخوری میکنم تا ب زبون بیارم ک من پول میخوام. ...

تازه ازدواج کردی ؟ 

من اوایل ازدواجمون اینجوری بودم 

چقد خوب میشد اگ اقایون همشون قبل از اینکه خانم خودش  بخواد پول میدادن ماهیانه یه مبلغی میریختن ب حساب اما من دیدم شوهرم از این اخلاقا نداره دیگه ب زبون اومدم الان دیگه خیلی راحت ار خواسنه ای دارم میگم بهش 

اصلا خجالت نکش 

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداحفظشون کنه قدمش خیرباشه. بخدا اصلا این پولا برکت نداره همه چی گرونه ی چیزکوچولو میخوای بخری میشه ...

اره خیلی بی ارزشه پولا،هیچی نمیشه بخری

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
منم اینجورم تا بخوام بگم پول بده جونم میاد بالا.اینقد خودخوری میکنم تا ب زبون بیارم ک من پول میخوام. ...

منم متاسفانه و حتی از پولی ک ازش  میگیرم  همیشه  قرعه کشی خانوادگی مینویسم  ک بهانه ایی بشه پول هم واس خودم جمع کنم  .

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
تازه ازدواج کردی ؟  من اوایل ازدواجمون اینجوری بودم  چقد خوب میشد اگ اقایون همشون قبل از ...

تقریبا یک سال عروسی کردیم و ۴سالم عقد بودیم.قبلا میریخت کارتم ولی چندماهه این عادتش ترک شده .نمیدونم شایدم من کم توقع شدم.اصلا روم نمیشه و نمیتونم ب زبون بیارم.چطور بگم من پول میخوام میره تو لک تا چند روز

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
منم متاسفانه و حتی از پولی ک ازش  میگیرم  همیشه  قرعه کشی خانوادگی مینویسم  ک به ...

خوشبحالت حداقل میدونی ی چیزی داری ک مال خودته و پس اندازه من ک عرضه همین کارم ندارم

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
کارت پدر مادرش چرا دست شماست اون وقت؟؟ من یارانه خودمو بچمم بدستمون نمیرسه      

پدرش یارانه نمیخواسته شوهرم رفته ثبت نام کرده بنام پدرش کارتشم خودش برداشته  بماند که مادرشوهرم هی خرج میتراشید  یجوری اون 90 تومنه یارانشون جبران بشه  ولی من ندادم ب شوهرم گفتم سرپرست خانوار باباته ک نمیخواد یارانه بگیره دیگه مادرت چی میگه این وسط 😂 البته بعدش گفتم بده ب خودش نود تومن چیه ک بخوام ندم بهش ولی شوهرم گفت اون احتیاج نداره ب این پول نداد بهش

یادآوری کردم فایده نداره فقط تو یخچال پر میکنه و قبضاو همینا دیگه تمام

پس مدتی خرجه خونه رو خودت دست بگیر در کنار مدیریتت خودتم فیض ببر.خیلی ها اینجوری هستن خانومه ب اقاهه پول تو جیبی میده.

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من خرجم کلا بالاس ماهی دو تومن اصلا اصلا کفافمو نمیده 

وای ماشالا ب شما ما ک تو همینم موندیم چطور بگیریم ازشون 

من خودم کارمندم بخدا تا ۲۰ م برج نرسیده پولم ته کشیده

اهان.بازم خداروشکر ک دستت تو جیب خودته.همینم خوبه برو خداروشکر کن خیلیامون ارزو داریم جای تو باشیم   

اهان.بازم خداروشکر ک دستت تو جیب خودته.همینم خوبه برو خداروشکر کن خیلیامون ارزو داریم جای تو باشیم ...

ن خداروشکر من خب خوبم ولی نمیتونم خودمو واسه خرج کردن کنترل کنم فقط دوس دارم خرج کنم ۵ ساله ک حقوق میگیرم دریغ از یک ریال ذخیره

تقریبا یک سال عروسی کردیم و ۴سالم عقد بودیم.قبلا میریخت کارتم ولی چندماهه این عادتش ترک شده .نمیدونم ...

عزیزم باید خرج بتراشی نباید بد عادتش کنی 

من قبلا وقتی با خودش میرفتم خرید خودش حساب میکرد و خرج و مخارج دستش میومد سعی میکردم گروناشو بخرم ک بدونه خرج و مخارج بالاس 

بعد دیدم با اینجور مردا باید یجور دیگه رفتار کرد 

کل شهزو زیر و رو میکردم و چیزی رو نمی پسندیدم اخرش خسته میشد عصبانی میشد میگفت من دیگه باهات خرید نمیام پول میدم خودت برو اینجوری پول نیگرفتم ازش و پس انداز میکردم

خوشبحالت حداقل میدونی ی چیزی داری ک مال خودته و پس اندازه من ک عرضه همین کارم ندارم

نه این حرفو نزن ی مبلغ  تعیین کن بگو مثل قبل بریزه ب کارتت .حتی اگه گفت کمتر کن مبلغو کم کن مثلا ۲۰۰ ولی بگو حتمی بریزه تو منتظری..ی جور نرم بگو ک همیشه دیدی حمایتت کرده تحسینش کن بعد درخواستتو بگو ک باز توجه تو این قسمت زندگی میخوای.چاره ایی نی تا وقتی خانه داریم همینه با پنبه سر بریدن خخخخ