ن خداروشکر من خب خوبم ولی نمیتونم خودمو واسه خرج کردن کنترل کنم فقط دوس دارم خرج کنم ۵ ساله ک حقوق م ...
اینکارا رونکن اگر شوهرتم چشمداشتی ب پولت نداره و خودش مخارج رو تامین میکنه هر ماه ی چیزی رو بزار ب حساب مثلا اگه دوتومن حقوقته ماهی پونصد رو بزار کنار بخدا بعدا پشیمون میشی
فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.
من مانتو مثلا 300 در نظر میگیرم بهش میگم مانتو میخوام 300 بده بعد میگردم اگ مناسبرتش بود کلی ...
اهان.ممنون گلم باید همین کار رو کنم از کمرویی خودم دیگه خسته شدم از دست خودم خسته شدم ی دختر ۲۲ساله وطرز فکر و رفتار ی زن ۱۰۰ساله رو دارم همش ملاحظه همش دلسوزی .اصلا بفکر خودم نیستم
فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.
واقعا خوشبحالت چه پدرشوهر ماهی من پدرشوهرم فوت کرده حتی ارثمونم خانواده شوهر نمیدن . نه خیر از ...
خدا سایه پدرتو از سرتون کم نکنه عزیزم بابای منم هوامونو داره از نظر مالی نه ک مستقیم پول بده اما ارچی واسه خونه خودش بخره سام من و خواهرمو جدا میکنه و میده از کوشت و حبوبات گرفته تا . ..
نه چون میدونه الکی خرج نمیکنم و حتما لازم بوده ..دیگه حواسمون هست ک حقوقو ب سر ماه برسونیم ..خودمم میگم بهش ک مثلا امروز اینو خریدم میگه خوب کردی .همین ..
والا اصلا نمیتونم بفکر خودم باشم یا ازش پول بگیرم فقط شدم مثل این پیرزنا ک ملاحضه همه چی میکنن و صدت ...
خب اشتباه میکنی .تو اگه پولم میگیری قرار نی توضیح بدی چیکارش میکنی واس خودت هم خرج کن هم جمع کن.بعضی چیزا رو ارزون بخر بعد ی قیمت بالاتر بگو شوهرت....من اون اولا خودم رنگ میکردم موهامو بعد میگفتم ارایشگاه رفتم خخخخ الانم ی خط درمیون همینم خیلی کارا رو خودم خونه میکنم مثلا اپلاسیون ولی میگم رفتم ارایشگاه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.