2777
2789
عنوان

پول توجیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 82 پست
خرج خونه رو چه طور دست بگیرم وقتی پولاش از من قایم میکنه؟

ی دفعه تو ی ماه بنویس میزان خرج خونتو بعد ی مبلغی هم روش بزار خرج خودتو بعد بگو تو ی کارت بریز بده بخودت خودت خونه رو مدیریت کنی از خریدو یخچالو قبضو...

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی دفعه تو ی ماه بنویس میزان خرج خونتو بعد ی مبلغی هم روش بزار خرج خودتو بعد بگو تو ی کارت بریز بده ب ...

خودش خریدا یخچالو میکنه قبضارم میده . احتیاج به من نداره . پولاشم قایم میکنه. عمرا به من پول نمیده  که براش حساب کتاب کنم. 

خب اشتباه میکنی .تو اگه پولم میگیری قرار نی توضیح بدی چیکارش میکنی واس خودت هم خرج کن هم جمع کن.بعضی ...

وای عزیزم چقد خوب راهنماییم میکنی.باید یکم سیاست بخرج بدم وگرنه هر روز وضع روحیم و مالیم خرابتر میشه .اصلا وقتی بخوام پول بگیرم خیلی احساس سرافکندگی میکنم و وقتیم میگیرم همش عذاب وجدان دارم ک چرا پول گرفتم همش خودخوری میکنم بخاطر همین خودخوریا اصلا روحیم خوب نیس چون  اونچیزی ک خاستم گیزم نیومده و تودلم میمونم 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
نه چون میدونه الکی خرج نمیکنم و حتما لازم بوده ..دیگه حواسمون هست ک حقوقو ب سر ماه برسونیم ..خودمم م ...

قسطو وام و کرایه خونه هم دارید؟

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
خودش خریدا یخچالو میکنه قبضارم میده . احتیاج به من نداره . پولاشم قایم میکنه. عمرا به من پول نمیده & ...

شما در هر صورت باید کاری کنی ک بهت اعتماد کنه .بدون پولی دستت باشه جمع هم میکنی .همون کل مبلغ خریدماهانه رو بگیری دستت کنارش میتونی واس خودتم خرج کنی.موفق باشید

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
وای عزیزم چقد خوب راهنماییم میکنی.باید یکم سیاست بخرج بدم وگرنه هر روز وضع روحیم و مالیم خرابتر میشه ...

اقایون دوست دارن ی خانوم رو حمایت کنن باقیش دیکه ب زبون نرم خودت جلب اعتمادش مدیریت هزینه هات  سیاستت برمیگرده.وقتی پول میده بگیر نه نگوووو خرجم نمیکنی جمع کن.من یخچال خونم خراب شد ۲۰۰ خرجش شد پول نقد خونه کم بود شوهرم گفت برم عابر بانک بگیرم پول اقاهه رو بدیم سریع پول اوردم گفتم بیا نرو اینو چند وقتی جمع کردم فعلا بده ب اقاهه.کلی خوشش اومد ک جمع هم میکنی ...الکی گفتم اره کللل پس اندازم بود ‌.

اقایون دوست دارن ی خانوم رو حمایت کنن باقیش دیکه ب زبون نرم خودت جلب اعتمادش مدیریت هزینه هات   ...

چ خوب افرین ب شما.من کلا روش زندگیم و عادتام خیلی بده باید خودمو اصلاح کنم.اصلا رو در رو نمیتونم باهاش حرف بزنم فردا ک رفت سرکار زنگ زد بهش حرف دلمو میزنم