خرج خونه رو چه طور دست بگیرم وقتی پولاش از من قایم میکنه؟
ی دفعه تو ی ماه بنویس میزان خرج خونتو بعد ی مبلغی هم روش بزار خرج خودتو بعد بگو تو ی کارت بریز بده بخودت خودت خونه رو مدیریت کنی از خریدو یخچالو قبضو...
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خودش خریدا یخچالو میکنه قبضارم میده . احتیاج به من نداره . پولاشم قایم میکنه. عمرا به من پول نمیده & ...
شما در هر صورت باید کاری کنی ک بهت اعتماد کنه .بدون پولی دستت باشه جمع هم میکنی .همون کل مبلغ خریدماهانه رو بگیری دستت کنارش میتونی واس خودتم خرج کنی.موفق باشید
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
وای عزیزم چقد خوب راهنماییم میکنی.باید یکم سیاست بخرج بدم وگرنه هر روز وضع روحیم و مالیم خرابتر میشه ...
اقایون دوست دارن ی خانوم رو حمایت کنن باقیش دیکه ب زبون نرم خودت جلب اعتمادش مدیریت هزینه هات سیاستت برمیگرده.وقتی پول میده بگیر نه نگوووو خرجم نمیکنی جمع کن.من یخچال خونم خراب شد ۲۰۰ خرجش شد پول نقد خونه کم بود شوهرم گفت برم عابر بانک بگیرم پول اقاهه رو بدیم سریع پول اوردم گفتم بیا نرو اینو چند وقتی جمع کردم فعلا بده ب اقاهه.کلی خوشش اومد ک جمع هم میکنی ...الکی گفتم اره کللل پس اندازم بود .
اقایون دوست دارن ی خانوم رو حمایت کنن باقیش دیکه ب زبون نرم خودت جلب اعتمادش مدیریت هزینه هات ...
چ خوب افرین ب شما.من کلا روش زندگیم و عادتام خیلی بده باید خودمو اصلاح کنم.اصلا رو در رو نمیتونم باهاش حرف بزنم فردا ک رفت سرکار زنگ زد بهش حرف دلمو میزنم
فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.