2777
2789
عنوان

پول توجیبی

1154 بازدید | 82 پست

سلام.دوستان شما چطور از شوهرتون پول توجیبی میگیرید؟متوسط هزینه هرماه خودتون چقدره؟

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرج با منه 

هرچقد نيازم باشه ور ميدارم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ثابت نميگيرم هروقت لازمم بشه ميگيرم

خب من روم نمیشه بگم پول میخوام

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

ماهانه واسم میریزه ب کارتم ۳۵۰ تا ۴۰۰

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

مگه بچه ایم پول تو جیبی داشته باشیم

دوست ندارم این تعبیر  رو

۱ حساب داریم هردو کار داشته باشیم ازش استفاده میکنیم

پول برای هر دو نفره 

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔
من هیچی بهم نمیده    

کارت یارانه روبگیر ازش

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
ماهی ۳۰۰

منم ماهی سیصد بهم میداد ماه ب ماه خودش میریخت توکارتم الان چندماهه ب روی خودش نمیاره و هروقت ی چی بخوام خرد خرد بهم میده.منم خجالت میکشم دستم دراز کنم ازش بگیرم

خرج با منه  هرچقد نيازم باشه ور ميدارم

اینجوری ک خرج با شماست اذیت نمیشی؟مسعولیتت بیشتر نشده؟