2777
2789
عنوان

پول توجیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 82 پست
وای چرا ما زنا اینقد مورد ظلم واقع شدیم تا وقتی ک خونه باباییم ک دلمون نمیاد بهشون فشار بیاریم ازدوا ...

اره بابا حقوق که افتضاحه وضعیت بازار شغلیش

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
میخاستم منم همینکارو کنم ولی یکی گفت شوهرت تنبل میشه و مسعولیتت زیاد میشه

ما ب ٣دليل اينكارو كرديم 

١-شوهرم اصلا مديريت نداره فوق العاده ولخرج و لارجه 

٢-من همون روز اول بهش گفتم من هيچوقت غرورم اجازه نميده ازت درخواست پول كنم يا بگم پول بده لباس بخرم پول بده فلان كنم 

خودش فرداش كارتشو اورد داد

٣-من شوهرم شغلش طوري بود ك يك ماه نبود در ازاش ي هفته ميومد 

بنابراين خودم بايد خونم رو مديريت ميكرذم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا منم ماه پیش موفق شدم ازش بگیرم،ولی یکسره تو خرج کردنش دخالت میکنه😭😭😭

یارانه دونفر؟یا بچه دارید؟

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
یارانه دونفر؟یا بچه دارید؟

سه نفر الان تا چند وقت دیگه ان شا الله 4نفر

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
من واقعا زبان درخواست پول ندارم انگار دارم لهم میکنن تا بگم پول بده از اول عروسی ماهانه رو طی کردم

من چی بگم خوشبحالت شوهرت آدم بود. من که هروز دارم له میشم شوهرم که نمیده حتی اگه ۵ هزار تومن از جیبش کش برم دعوام میکنه ازم میگیره مجبورم از بابام بگیرم اونم حسابی آبروم میره و خجالت زده میشم  

من واقعا زبان درخواست پول ندارم انگار دارم لهم میکنن تا بگم پول بده از اول عروسی ماهانه رو طی کردم

منم اینجورم تا بخوام بگم پول بده جونم میاد بالا.اینقد خودخوری میکنم تا ب زبون بیارم ک من پول میخوام.اصلا غرورم اجازه نمیده ک اینکارو کنم 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
من چی بگم خوشبحالت شوهرت آدم بود. من که هروز دارم له میشم شوهرم که نمیده حتی اگه ۵ هزار تومن از جیبش ...

وای عزیزم خیلی سخته.شوهرت چ کارس؟

کارت یارانه خودمون + کارت یارانه پدرومادرش دست منه 

ماهانه هم مقداز ثابت ک نه ولی هرچقدر لازم داشته باشم بهش میگم تقریبا همیشه میده ولی بعضی وقتا شده یکم دیر داده مثلا یه هفته بعدش 

خرج ک مخارج خونه هم با خودشه 

منم اگ خرید کنم ازش میگیرم هرجقدز خرج کردم

تقریبا شاید ماهی نزدیک 300 اما خرد خرد دستم میاد

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼
سه نفر الان تا چند وقت دیگه ان شا الله 4نفر

خداحفظشون کنه قدمش خیرباشه.

بخدا اصلا این پولا برکت نداره همه چی گرونه ی چیزکوچولو میخوای بخری میشه ۲۰۰تومن

من چی بگم خوشبحالت شوهرت آدم بود. من که هروز دارم له میشم شوهرم که نمیده حتی اگه ۵ هزار تومن از جیبش ...

اینطور ک بد حتما بهش یاد اوری کن ی چیزای هننو تو قانون  داریم ب اسم نفقه ....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
کارت یارانه خودمون + کارت یارانه پدرومادرش دست منه  ماهانه هم مقداز ثابت ک نه ولی هرچقدر لازم ...

چ مادرشوهر خوبی ک یارانشونو بهت داده  

کار آزاد هروز سر یه شغل. گاهی هم بیکار

وای شغل ازاد ک خیلی وضعش خرابه .داداشای خودمم درگیرن