2777
2789
عنوان

سوگ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 2535 بازدید | 112 پست

منم داغ دیدم هرزمان اردیبهشت ماه میشه بدون اینکه به تقویم نگاه کنم دقیقا همون روز خاص شروع میکنم به گریه کردن امیدوارم بچمو یک روز بهم بدن تا براش مادری کنم یک روز فقط یک روز

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
نقص مادرزادی داشت چندین بار عمل شد ولی خب دیگ ...

خدا بهت صبر بده عزیزم.

همینکه نقص مادرزادی داشته ازیه طرف باعث میشه با خودت بگی اگه تو دنیا میموند خیلی اذیت میشد. من دو تا از بچه هام پشت سر هم فوت کردن به خاطر نقص مادرزادی، ( البته خودمو با شما مقایسه نمیکنم چون من حتی نتونستم بهش شیر بدم ولی شما یکسال تو آغوش تون بوده و قطعا خیلی خیلی برای شما سخته). همیشه با خودم میگفتم اگر زنده میمونم خودشون خیلی اذیت میشدن، با این جملات خودمو دلداری میدادم ولی درد دلتنگی رو فقط گذر زمان کم میکنه.

انشالله بعد چند ماه دوباره اقدام کنین، قطعا داشتن یه بچه سالم خیلی روحیه تونو عوض میکنه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر روز بهش فکر میکنی؟ یا فقط بعضی روز ها؟ گریه هم میکنی؟

گریه نه(البته بیشتر از دو ساله هیچ اشکی نریختم به علت یک شوک)، و اینطور نیست هر روز هم بهش فکر کنم، اما هفته ای چند بار به یادشم

زندگی در جریانه

گریه نه(البته بیشتر از دو ساله هیچ اشکی نریختم به علت یک شوک)، و اینطور نیست هر روز هم بهش فکر کنم، ...

شاید چون که فرزندت کوچیک بوذه و خاطرات انچنانی نداری

وگزن اونایی که بچه ۲۰ ۳۰ ساله از دست میدن فکر نکنم اروم بشن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ؛ موجیم که آسودگی ما عدم ماست

بهت تسلیت میگم واقعا داغ بزرگیهمن دخترم رو وقتی یکسال و چهار ماهش بود از دست دادم، تا مرز جنون رفتم، ...

شما خیلی خودتون رو عذاب دادین، درسته داغ فرزند هیچوقت فراموش نمیشه، اما اومدن یه فرزند دیگه خیلی این داغ رو کمتر میکنه.

من دو تا نوزاد پشت سر هم از دست دادم، تا زمانی که خدا بهم یه پسر سالم داد من آرامش نداشتم و مدام اون بچه هام تو ذهنم میومد که چرا اینجوری شد اما وقتی خدا پسرمو بهم داد، دیگه فراموش کردم

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
مممنونم عزیزم❤️اره حتما اینکارو میکنم بیشتر دوسدارم معنیشو بخونم

سلام عزیزم.

از خدای بزرگ طلب صبر براتون میکنم.

اولا همه ما وقتی بچمون را میگذاریم پیش یک آدم امن تا به کارمون برسیم اصلا نگران نیستیم. حتی اگر بدونیم به بچه بیشتر از خودما میرسند و کلی غذا و بازی و بهداشت و خواب براش فراهمه. بدونید بچه بیگناه تون بهترین جایگاه ها را داره تا خیالتون راحت باشه و کمتر غصه بخورید.

دوما دیروز در کتاب شرح حال آیت الله قاضی خواندم که فرمودند، پدر و مادری که فرزند از دست میدهند،و صبر میکنند. خداوند درجات و مقامات زیادی به آنها میدهد و بسیاری از مشکلات و مسیرها برایشان باز میشود.

شاید چون که فرزندت کوچیک بوذه و خاطرات انچنانی نداری وگزن اونایی که بچه ۲۰ ۳۰ ساله از دست میدن فکر ن ...

۱۷ سال گذشته، من مدتها تراپی رفتم تا تونستم به زندگی طبیعی برگردم بعد از اون داغهای متعدد رو تجربه کردم

در نهایت زندگی در جریانه باید از سکون و بغل کردن غصه گذشت ،بعد از هر تجربه ای هر چند تلخ و سنگین

شما خیلی خودتون رو عذاب دادین، درسته داغ فرزند هیچوقت فراموش نمیشه، اما اومدن یه فرزند دیگه خیلی این ...

من قصد داشتن فرزند نداشتم حتی موقع زایمان اولم، از دکتر خواستم که تو اتاق عمل برام همزمان با سزارین TL انجام بده، که خوشبختانه زیر بار نرفت گفت خیلی سنت کمه، چون همه دنیامو باهاش بسته بودم، با نفسش نفس میکشیدم و البته دوره بیماری نداشت برای همین آمادگی ذهنی نداشتم اصلا همه چیز یک روزه تموم شد، شوک بزرگی بود

تو کانال مهارت هست حالا بحثی نیست جهت اطلاع گفتم سرچ کنید

بله، ممکنه توی کانال به این نام باشه.

من فقط به خاطر اینکه اینجا نمیشه لینک بذارم و ممکن است با جستجو در اینترنت کارگاه های مختلفی نمایش داده بشه،خواستم دقیقا همون نامی که داخل سایت منتظر هست رو بنویسم که دوستان دقیق متوجه منظورم بشن و اشتباه پیش نیاد.

داداش من شش سال پیش بچش فوت شد. و بعد طلاق گرفتند. زندگی ادامه داره قشنگم. فدات شم میدونم چقدر سختی ...

عزیزم خدا رحمتش کنه انشالله خدا به دل هر دوشون صبر بده بتونن به زندگیشون ادامه بدن خیلی داغ سختیه 💔