سلام مهربونا من بعداز حدودا نزدیک به ۲ سال درحالی که هییییچ جایی برای حرفم نداشتم دوباره اومدم به اینجا البته قبلش هم که عضو شده بودم فعالیتی نداشتم ....ببخشید بابت سوالم ...من تنها دخترم رو تو ۱سالگی از دست دادم حالا ۲۰ روز گذشته خیلی شرایط سختیو میگذرونم...اومدم اینجا بپرسم مامانایی که داغ فرزند دیدن چیکار میکنن چجوری با زندگی کنار میان ؟؟؟اصلا میشه تحمل کرد؟؟؟😔😔 ببخشید اگ ناراحتتون کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تسلیت میگم عزیزدلم برادر منم چند سال پیش در اثر مریضی فوت شد ،،خدا بهت صبر بده،،یه جاری دارم همیشه میگه قسمت اینطور بوده و هیچ کس نمیتونه کاری بکنه بازم میگم الهی خدا به دلت آرامش بده
به خدا نمیدونم چه امتحانیه ،دوست داداشم واسه بار دوم بچش به محض به دنیا اومدن تو بیمارستان میمیره ،زنش که کلا دیوانه شده بنده خدا ،این همه هزینه کن ،اسم بزار ،ذوق کن هیچی به هیچی ،خدا واست جبران کنه
وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من
تسلیت میگم منم سال پیش نوزاد مو ازدست دادن به نظرم از زمان همه چی درست میکنه همیشه تو قلبت یه زخم باقی میمونه ولی به مرور حالت بهتر میشه خدا صبرت بده عزیزم