2777
2789
عنوان

سوگ فرزند

1362 بازدید | 83 پست

سلام مهربونا من بعداز حدودا نزدیک به ۲ سال درحالی که هییییچ جایی برای حرفم نداشتم دوباره اومدم به اینجا البته قبلش هم که عضو شده بودم فعالیتی نداشتم ....ببخشید بابت سوالم ...من تنها دخترم رو تو ۱سالگی از دست دادم حالا ۲۰ روز گذشته خیلی شرایط سختیو میگذرونم...اومدم اینجا بپرسم مامانایی که داغ فرزند دیدن چیکار میکنن چجوری با زندگی کنار میان ؟؟؟اصلا میشه تحمل کرد؟؟؟😔😔 ببخشید اگ ناراحتتون کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تسلیت میگم عزیزدلم برادر منم چند سال پیش در اثر مریضی فوت شد ،،خدا بهت صبر بده،،یه جاری دارم همیشه میگه قسمت اینطور بوده و هیچ کس نمیتونه کاری بکنه بازم میگم الهی خدا به دلت آرامش بده

تسلیت میگم عزیزدلم برادر منم چند سال پیش در اثر مریضی فوت شد ،،خدا بهت صبر بده،،یه جاری دارم همیشه م ...

خدارحمتشون کنه عزیزم ممنونتم❤️واقعا هیچ کاری نمیشه کرد دنیا بی رحمه

عزیزم تسلیت میگم

غم بزرگیه انشاالله طی کردن سوگواریش براتون راحت تر بشه

مشغلتو زیادتر کن، خودتو درگیر کار کن که کمتر وقت فکرکردن داشته باشی

دردم از یار است و درمان نیز هم

به خدا نمیدونم چه امتحانیه ،دوست داداشم واسه بار دوم بچش به محض به دنیا اومدن تو بیمارستان میمیره ،زنش که کلا دیوانه شده بنده خدا ،این همه هزینه کن ،اسم بزار ،ذوق کن هیچی به هیچی ،خدا واست جبران کنه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
عزیزم تسلیت میگمغم بزرگیه انشاالله طی کردن سوگواریش براتون راحت تر بشهمشغلتو زیادتر کن، خودتو درگیر ...

مممنونم عزیزم❤️ همه کاری میکنم اما یک لحظه از جلو چشمام نمیره حتی نمیتونم بخوابم تا همین الان خواب ب چشمم نیومده از دلتنگی

تسلیت میگم منم سال پیش نوزاد مو ازدست دادن به نظرم از زمان همه چی درست میکنه همیشه تو قلبت یه زخم با ...

ممنونم عزیزم ی وقتایی نفسم از دلتنگی بند میاد دلم میخواد یکی بفهمه چی میگم دنیا آواره رو سرم

به خدا نمیدونم چه امتحانیه ،دوست داداشم واسه بار دوم بچش به محض به دنیا اومدن تو بیمارستان میمیره ،ز ...

اللهی خدا ب دلشون صبر بده خدا کنه هیچکس تو دنیا درد بچه نکشه بخدا خیلی درد داره 💔