2777
2789
عنوان

سوگ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 112 پست
اره آره میدونم منظور همون آخرین سری برنامشونه ک ندیدم

یه قسمتش بود یه اقایی انگارمال خرم اباد حدودا سن ۴۰ ...۵۰ سال .

گفت بچه های کوچک تبدیل به پرنده های بسیارزیباشده بودن و باهم شیطنت و بازی میکردن و در جایی بسیارزیبا بودند

متاهلم 😠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهت تسلیت میگم واقعا داغ بزرگیهمن دخترم رو وقتی یکسال و چهار ماهش بود از دست دادم، تا مرز جنون رفتم، ...

۱۷ سال ؟

من فکر میکزذم حتی مادر آدم بعد چند سال از مرگ فرزندش سرد میشه مثل باقی

هنوزم بهش فکر میکنی؟

اخه میگن خاک مرده سرده

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ؛ موجیم که آسودگی ما عدم ماست

داداش من شش سال پیش بچش فوت شد. و بعد طلاق گرفتند. زندگی ادامه داره قشنگم. فدات شم میدونم چقدر سختی کشیدی. ولی بدون زندگی سراسر رنج و عذابه. برای هرکس یه مدل. به زندگی ادامه بده و اجازه بده زمان حالت رو بهتر کنه ❤❤ بازهم بچه دار شو. داداش من نمیدونم چرا قید همه چی زن و بچه رو کلا زده😔برای اونم دعا کن خوشبخت بشه یه روزی.

زمان بگذره درست میشه داداش من مجرد بود و جوون سرطان معده گرفت جلو چشممون یک سال آب شد تا فوت شد فکر ...

مادرت الان اروم سده و فراموش کرده ؟

۱۷ سال ؟ من فکر میکزذم حتی مادر آدم بعد چند سال از مرگ فرزندش سرد میشه مثل باقیهنوزم بهش فکر میکنی؟ ...

هنوز هم آخرین لباسی که تنش بوده تو درآورد تو لباسامه

مثل قبل نیست زندگیمو فلج کرده باشه، من بعدش مرده متحرک شدم، طول کشید تا به خودم اومدم

الان معمولی زندگی میکنم، اما یاد و خاطرش با منه

هنوز هم آخرین لباسی که تنش بوده تو درآورد تو لباسامهمثل قبل نیست زندگیمو فلج کرده باشه، من بعدش مرد ...

هر روز بهش فکر میکنی؟ یا فقط بعضی روز ها؟ گریه هم میکنی؟

طب اسلامی هم پیگیری کردم اتفاقا پیش خود تبریزیان بردم خدا خیرش بده دکتر گفته بود قدش ۱۵۰ اگر شانس بی ...

خداروشکر

۱۶۶ خوبه که الان مشکل قدشه یا چیز دیگه ای؟؟؟

درمان رو ادامه بدین

درخواست دوستیمو قبول کنین یچیز بگم

خدا پذیرای روحش باشه عزیزم

مورد مشابه شما تو اطرافیان دیدم یکیشون چون بزرگ بود(۱۸ سال) و خانم بچه های دیگه داشت تونست راحت تر کنار بیاد یا حداقل اینجوری نشون میده ولی با اینکه الان نزدیک ۱۵ سال گذشته هر وقت تنها میشه میبینیم داره گریه میکن انگار فقط توی جمع سعی میکن قوی باشه بخاطر بقیه

دومی هم یه پسر ۱۰ ساله بخاطر خطای پزشکی از دست داد که واقعا پدر و مادر داغون شدن اما حدود یکسال بعد با مشاوره و بارداری مجرد بهتر شد وضع روحیشون

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.