2777
2789
عنوان

سوگ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 112 پست
منم داغ دیدم هرزمان اردیبهشت ماه میشه بدون اینکه به تقویم نگاه کنم دقیقا همون روز خاص شروع میکنم به ...

عزیزدلم تسلیت بهت میگم ..یه چیزی ک منو روپا نگه داشته اینه ک میدونم و مطمئنم یه روزی میبینمش توام به این فکر کن 🩷

خدا بهت صبر بده عزیزم. همینکه نقص مادرزادی داشته ازیه طرف باعث میشه با خودت بگی اگه تو دنیا میموند خ ...

اره قطعا اگر بود خیلی اذیت میشد ولی دلتنگی اینچیزارو نمیفهمه انگار بین دل و مغزت جنگه 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم. از خدای بزرگ طلب صبر براتون میکنم. اولا همه ما وقتی بچمون را میگذاریم پیش یک آدم امن تا ...

سلام عزیزم ممنونم ازت ...قطعا همینطوره که پیش خدا حالش خیلی بهتره اما غصه من فقط دلتنگیه خیلی زیاد امیدوارم خدا کمکم کنه🩷

عزیزم خدا رحمتش کنه انشالله خدا به دل هر دوشون صبر بده بتونن به زندگیشون ادامه بدن خیلی داغ سختیه 💔

خدا به توام صبر بده فدات شم. من دیشب واقعا با خوندن تاپیکت اشک ریختم. میدونم چقدر اذیت شدی. ولی زندگی رو ادامه بده. فرزندت کبوتر بهشتی بوده. تو ادامه بده. خدا برات خیر بخواد از این به بعد.

به خدا نمیدونم چه امتحانیه ،دوست داداشم واسه بار دوم بچش به محض به دنیا اومدن تو بیمارستان میمیره ،ز ...

چقد بده ادم اگه کلا تا اخر عمرش نابارور باشه بهتر ازاینه که باردار بشه بعد بچش موقع زایمان بمیره

امضا نمیدم

خدا به توام صبر بده فدات شم. من دیشب واقعا با خوندن تاپیکت اشک ریختم. میدونم چقدر اذیت شدی. ولی زندگ ...

عزیزمی ببخشید ناراحتت کردم مرسی از همدردیت خیلی برام با ارزشه🩷

چقدر قشنگ حتما دیگ دختر منم میتونه کلی بازی کنه🥲

اره عزیزم ناراحتش نباش بچه هاکه گناه ندارن خداجای خوبی بهشون میده همبازی هم میشن چیزی از غم و غصه و حسابرسی متوجه نمیشن و ندارن😊

متاهلم 😠