2777
2789
عنوان

سوگ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 2437 بازدید | 112 پست
پیش کدوم دکتر ای وی اف کردین؟

اگه مشکل زیاد خاصی نیست درمان داره هم برا خانم هم اقا

درمان شده ها زیادن اما خودمم چندنفر میشناسم مشکلشون رفع و بچه دارشدن

صفحه اول تاپیکمو بخون امیدوارم براتون مفید باشه

عزمزمه بهت تسلیت میگم...زخم قلبتو حس کردم ..این دنیا خیلی بی رحمه خیلی نامرده ...من انگار گم شدم انگ ...

حست طبیعیه، حق داری

حالت بهتر شد برای شروع با مشورت پزشک پیش برو، برای دختر من زدن مرگ کور، گفتن از هر ۱۵۰۰ بچه یکی بی هیچ دلیلی که کشف شده باشه از دست میره، و اون یک نفر من بودم که باید نداشتن تکه ای از وجودمو تحمل میکردم، چون علت فوت مشخص نشد، من و همسرم بعدش آزمایش ژنتیک دادیم، حتی بارداری آمینوسنتز دادم و نمونه رو فرستادن آلمان ، با آگاهی و درست جلو برو که کمتر استرس بکشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مممنونم عزیزم..نقص مادرزادی داشت

روحش شاد خدا به دلتون آرامش بده ان شاالله

اگه ازدواجتون فامیلی هست یا حتی اگه فامیلی نیست و ترس دارین بچه بعدی دور از جون مشکلی داشته باشه

توضیحات صفحه اول تاپیکم بخونین و با درمانگر مجرب مشورت کنین ان شاالله خدا بهتون بچه های سالم و صالح بده

بچه من مشکلش زیاد حاد نیست با این وجود خودشو مقایسه میکنه همیشه شاکی هست اینقدر اذیت میکنه که خدا می ...

دوست عزیز اگه دوست داشتین بگین مشکل بچه تون چیه شاید بتونم راهنماییتون کنم اگرم دوس ندارین اینجا بگین اشکال نداره توضیحات صفحه اول تاپیکم بخونین با درمانگر مجرب مشورت کنین اگه مشکل خاصی نباشه ان شاالله درمان میشه

دوست عزیز اگه دوست داشتین بگین مشکل بچه تون چیه شاید بتونم راهنماییتون کنم اگرم دوس ندارین اینجا بگی ...

طب اسلامی هم پیگیری کردم

اتفاقا پیش خود تبریزیان بردم

خدا خیرش بده دکتر گفته بود قدش ۱۵۰ اگر شانس بیاری

با دستور ایشون ۱۶۶ شد ولی به هر حال کم و بیش درگیری هست