سلام مهربونا من بعداز حدودا نزدیک به ۲ سال درحالی که هییییچ جایی برای حرفم نداشتم دوباره اومدم به اینجا البته قبلش هم که عضو شده بودم فعالیتی نداشتم ....ببخشید بابت سوالم ...من تنها دخترم رو تو ۱سالگی از دست دادم حالا ۲۰ روز گذشته خیلی شرایط سختیو میگذرونم...اومدم اینجا بپرسم مامانایی که داغ فرزند دیدن چیکار میکنن چجوری با زندگی کنار میان ؟؟؟اصلا میشه تحمل کرد؟؟؟😔😔 ببخشید اگ ناراحتتون کردم
عزمزمه بهت تسلیت میگم...زخم قلبتو حس کردم ..این دنیا خیلی بی رحمه خیلی نامرده ...من انگار گم شدم انگ ...
حست طبیعیه، حق داری
حالت بهتر شد برای شروع با مشورت پزشک پیش برو، برای دختر من زدن مرگ کور، گفتن از هر ۱۵۰۰ بچه یکی بی هیچ دلیلی که کشف شده باشه از دست میره، و اون یک نفر من بودم که باید نداشتن تکه ای از وجودمو تحمل میکردم، چون علت فوت مشخص نشد، من و همسرم بعدش آزمایش ژنتیک دادیم، حتی بارداری آمینوسنتز دادم و نمونه رو فرستادن آلمان ، با آگاهی و درست جلو برو که کمتر استرس بکشی
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱