2777
2789
عنوان

حی ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 132 پست
عزیزم حس من نسبت به قبولی فرهنگیانت خوبه. بیشتر حس میکنم امسال نتیجه میگیری و مهر وارد دانشگاه میشی. ...

امسال مدرسه شهر تدریس میکنم؟

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت امسال ازدواج دارم؟؟ R چرا کاری نمیکنه؟؟ دربارم اصلا فکر میکنه؟؟

عزیزم حس من اینه که امسال برای ازدواجت شانس خوبی داری، ولی انگار هنوز یه مقدار تأخیر و دودلی هست. درباره R هم حس میکنم بهت فکر میکنه و بیتفاوت نیست، ولی فعلاً خودش رو نگه داشته و برای قدم برداشتن مردده.

عزیزم از منم بگومحمد منو دوست داره؟ دیدار داریم؟

عزیزم حس میکنم محمد نسبت بهت علاقه داره و بیتفاوت نیست، ولی احساسش رو کامل نشون نمیده. برای دیدار هم احتمال دیدن و صحبت دوباره بینتون هست و حس میکنم این دیدار خیلی دور نیست.

من مهاجرت میکنم ژاپن ؟ به واسطه همون مسابقه نقاشی پارا آرت که شرکت کردم؟بهم اقامت میدن اونجا ؟پاییز ...

حس کلیم اینه که مسیر مهاجرتت به ژاپن بازه و این مسابقه هم میتونه توی این مسیر برات اثرگذار باشه. پاییز رو برای یک اتفاق یا خبر مهم مرتبط با مهاجرتت پررنگ میبینم، ولی برای اقامت حس میکنم روندش زمانبره و ممکنه اول با یک مرحله یا مجوز موقت شروع بشه.

خشگلم زمان دیده نمیشه ؟بیشتر اختلافامون درباره چیه گلم؟🥺مرسی ازت عزیزم انشالله بهترینا برات❤️

عزیزم زمانش بیشتر روی چند ماه آینده میاد. اختلافاتتون هم بیشتر سر سوءتفاهم، حرفهایی که کامل گفته نمیشه و کمی لجبازی و حساسیت از دو طرفه. ولی این اختلافا قابل حل شدنن.

عزیزم حس من اینه که خبر بارداری برات هست، برای خونه هم حس تغییر و جابهجایی میبینم و از نظر مالی هم ک ...

ممنون

ق دیگه به ف فکر نمیکنه؟. فکر برگشت نداره؟ یکمی دربارشون بگو. مرسی

کاربری ✌😘

دوستم بنت الهدی چجور آدمیه؟

حس من اینه بنتالهدی آدم مهربونیه ولی خیلی چیزها رو توی خودش نگه میداره. زود به هر کسی اعتماد نمیکنه و گاهی رفتارش دوگانه به نظر میاد؛ با این حال حس بدی نسبت بهش نمیگیرم و بیشتر آدم حساس و زودرنجیه.