بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم حس من اینه که امسال برای ازدواجت شانس خوبی داری، ولی انگار هنوز یه مقدار تأخیر و دودلی هست. درباره R هم حس میکنم بهت فکر میکنه و بیتفاوت نیست، ولی فعلاً خودش رو نگه داشته و برای قدم برداشتن مردده.
عزیزم حس میکنم محمد نسبت بهت علاقه داره و بیتفاوت نیست، ولی احساسش رو کامل نشون نمیده. برای دیدار هم احتمال دیدن و صحبت دوباره بینتون هست و حس میکنم این دیدار خیلی دور نیست.
من مهاجرت میکنم ژاپن ؟ به واسطه همون مسابقه نقاشی پارا آرت که شرکت کردم؟بهم اقامت میدن اونجا ؟پاییز ...
حس کلیم اینه که مسیر مهاجرتت به ژاپن بازه و این مسابقه هم میتونه توی این مسیر برات اثرگذار باشه. پاییز رو برای یک اتفاق یا خبر مهم مرتبط با مهاجرتت پررنگ میبینم، ولی برای اقامت حس میکنم روندش زمانبره و ممکنه اول با یک مرحله یا مجوز موقت شروع بشه.
خشگلم زمان دیده نمیشه ؟بیشتر اختلافامون درباره چیه گلم؟🥺مرسی ازت عزیزم انشالله بهترینا برات❤️
عزیزم زمانش بیشتر روی چند ماه آینده میاد. اختلافاتتون هم بیشتر سر سوءتفاهم، حرفهایی که کامل گفته نمیشه و کمی لجبازی و حساسیت از دو طرفه. ولی این اختلافا قابل حل شدنن.
حس من اینه بنتالهدی آدم مهربونیه ولی خیلی چیزها رو توی خودش نگه میداره. زود به هر کسی اعتماد نمیکنه و گاهی رفتارش دوگانه به نظر میاد؛ با این حال حس بدی نسبت بهش نمیگیرم و بیشتر آدم حساس و زودرنجیه.